Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet? 😕😕 (A többi lent)
A fiúval egy osztályba járok, de még sosem beszéltünk😂 de ez lehet azért van mert senki olyannal nem beszél akit nem ismer eléggé...
Mondjuk köszön meg azért van két lány az osztályba akivel elvan ezért kerülünk közelebb egymáshoz, persze nem velem beszél csak együtt nevetünk
De a legfurább, hogy az órán és a szünetekben is érzem, meg néha rajtakapom hogy néz, de szerintem hülye lenne a helyzet ha visszamosolyognék rá, mert én is az a lány vagyok aki nehezen mutatja ki az érzéseimet..
Szóval honnan tudhatom hogy érdeklem?
A válaszokat előre köszi!!☺

Ha hulyenek erzed a helyzetet ne csinald:) De szerintem nem lenne benne semmi:)
Esetleg szoktatok dumalni valamirol?

1. válszoló
És nem nagyon beszéltünk még, csak ha mondjuk egy tanárral üzentek nekem akkor szóltam neki meg ilyen sulis dolgok
Van valami tippetek, hogy mire figyeljek?
A szemkontaktudon kívül
Vannak testi jelei?

Nem hiszek ezekben.
Oda kell menni hozzá, és beszélgetni vele.
Tudom, hogy nem ez a legkönnyebb verzió, de csak így tudhatod meg azt, amit kérdezel. Ne habozz!

És akkor mi van ha furcsa?
Azt gondolod, hogy akkor nem lehet jó? Inkább, hagyod magad egy álomvilágban, és vársz arra, hogy az öledbe hulljon minden?
Tedd meg te az első lépést. Ha jól tudom, másnak a véleményét kérdezted. Megkaptad.
Ha nincs kedved megfogadni, a többi válasszal meg nem tudsz mit kezdeni, akkor minek tetted ki a kérdést? :)
Vágjál bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!