Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet? 😕😕
"Mit köszönsz neki?"
- Olvasd el, amit írt. Valószínűleg a 6 hónap nem végig arról szólt, hogy megcsalja.
Sejtem mit akarsz elérni ezzel. A srác megkapja az sms-ed, mélyen magába fordul és egyszercsak rájön, mennyire megbántott és mit veszített.
Nem így lesz.
Láthatóan elutasító veled szemben, már rég nem érdekled. Az sms-ed sem fogja meghatni. Az együtt töltött időre meg ne úgy tekints, mint valami szívességre, amit meg kéne köszönni. Pláne hogy ilyen csúnya vége lett. Próbálj túllépni a dolgon, ne alázkodj meg előtte.
(Egyébként megsúgom, hogy a tizenéves srácok nem a hosszútávú és érzelmekkel teli kapcsolatokat keresik.)
"Hát azért várnék vele ballagásig mert utána már nem találkozunk"
- Folytasd a gondolatmenetet, mert továbbra sem értem.
#8 Köszönöm a válaszod. Teljesen igazad van hagyom az egészet nem êri meg.
#9 Azért akartam neki ballagás estéjén leírni mivel nem találkozunk, és így,hogy nem találkozunk nem lesz olyan kellemetlen,hogy én még szeretem és ezt irnám neki az sms-ben de nem fogom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!