Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zajlik le benne, miért teszi ezeket?
Mikor először találkoztunk, elsőre tudtam, hogy kedvelem.
Többiek tanácsára tudtára adtam, mások által, hogy tetszik nekem. Lehet, hogy nyomultam, akkor az elején még azt hittem, kedvel is, és láttam rajta, hogy nagyon élvezi, hogy tetszik nekem (nem a legsármosabb fiúról beszélünk, viszont valamiért mégis beleszerettem). Tudtára adtam az érzéseimet, stb...
És most jön, amit Én szűrtem le az ő helyzetéből:
Háttérinformációkat hallottam, ám az a furcsa, hogy egy pár üti egymást... Eleinte mindig megvárt röpi edzés után, szerettünk beszélgetni, sőt, néha megemlítette, hogy mi lenne, ha együttlennénk... Majd pár hét múlva eltűnt. Aztán visszajött, viszont még akkor is normális volt, úgy ahogy... Megmagyarázta, miért ment el, stb...
Aztán jött az áttörés... Nem szólt hozzám, sosem várt meg, és azt láttam rajta, utál... Aztán egyszer, pár hónap múlva megelégeltem, és kérdőre vontam, hogy mit akar... Kifogásokat keresett mindenre, miért nem beszéltünk edzés után... Majd mondtam neki, hogy akkor mi van... Hát nagy idegeskedés után kinyögte, hogy félig igen, félig nem. Aztán mondtam, hogy vagy igen, vagy nem... Aztán még idegesebb lett, aztán nemet mondott...
Majd pár hónap utn néha beszélgettünk, de csak edzésen, néha beszóltam neki, hogy a hátam mögött ne beszéljen ki, néha meg akart várni, és én nem engedtem neki, mert megbántott...
Viszont: Másik lányba nem szerelmes, max tetszenek neki
Megnéz mindig
Valakinek elhordott a legrondább lánynak a világon, valakinek azt mondta, járunk.
Szerintetek mit érez irántam, vagy mi a baja van, mert már szerintem át tud vágni az érzéseivel. 13/L (velem egyidős fiú)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!