Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hány éves korukban jönnek rá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korukban jönnek rá a lányok, hogy a külső nem minden?

Figyelt kérdés

2016. nov. 14. 01:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

mindenkinél más

de olyan 18 éves kortól talán már érzékelhető, de ez tényleg nagyon változó

2016. nov. 14. 01:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Van aki rá se jön. Szerintem inkább azt kellett volna feltenned hogy a lányok hány százaléka jön rá arra hogy a külső nem minden?

Ismerek olyat aki a mai napig már 25 éves fejjel is lenézi a palikat és kirakja magát társkereső és közösségi oldalakra, kiteszi mindenét és a férfiakat csak kiéhezett farkaknak látja. Szerintem az ilyen a valódi nősovinizmus mintapéldánya... bár szimplán hülye.

2016. nov. 14. 01:59
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

#2: Képzeld el azt a hölgyet, túl a 30-on (ami egyébként egyáltalán nem baj, hozzátenném, én is már túl vagyok rajta), és hát nem szeretek senkit leszólni külső alapján, de szegénnyel nem volt túl kegyes a sors a külsejére nézve. Alapvetően sem egy modell külsejű, de ha nem tudtam volna, hogy 31 éves, 50-60 körül tippeltem volna.

Jó, gondoltam, attól még akár tök jó barátok is lehetünk - az adatlapja alapján nem feltétlenül keres kapcsolatot -, írtam is neki. Mint kiderült, a hölgyikének olyan extrém elvárásai vannak, szerintem még a szőke herceg fehér lovon se lenne neki elég jó.

Csak épp egy dologra nem kíváncsi: arra, hogy mi van a felszín alatt.

Most ezek után mit mondjak?

(Egyébként mielőtt a hölgy olvasók rám szórnák az átkaikat, megjegyzem, hogy a férfiak között is vannak bőven hasonlóan felszínes alakok.)

2016. nov. 14. 02:17
 4/19 anonim ***** válasza:
3as... ez már egy másik kategória, de igazad van, valóban van ilyen is. Én is bájcsevegtem hasonlóval, szóval tudom miről beszélsz. Vannak vicces helyzetek és emberek az biztos.
2016. nov. 14. 02:58
 5/19 anonim ***** válasza:

Elég hamar.

[link]

2016. nov. 14. 05:11
 6/19 anonim ***** válasza:
Es a ferfiak mikor jonnek ra?
2016. nov. 14. 06:50
 7/19 anonim ***** válasza:
Èn már rég rájöttem :P És mire mentem vele......?
2016. nov. 14. 07:16
 8/19 anonim ***** válasza:
Én még nem jöttem rá. Nekem ez miden. 36 éves vagyok.
2016. nov. 14. 08:03
 9/19 anonim ***** válasza:

EMberek-emberek :D a külső nem minden, de az is valami :D

amúgy meg sok esetben egy kidolgozott testtel lehet javítani .. van olyan ismerősöm akire azt mondanák, hogy rona, mégis oda vannak érte, mert nem egy beszari és odamegy igenis próbálkozni, erre mondják, hogy megnyerő személyiségű..

Kérdező te összejönnél olyan lánnyal, aki egy kicsit sem, de tényleg semennyire sem tetszik, viszont a belseje szimpatikus számodra?

17F

2016. nov. 14. 08:05
 10/19 anonim ***** válasza:
Hát igen, ezért kell szexinek születni meg sportolni ^^ és akkor a csajok nagyrésze odalesz érted
2016. nov. 14. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!