Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
A volt barátommal, lassan egy éve szakítottunk. Azóta úgy érzem, jobban szeretem. Most kiköltöztem Svájcba (miatta, hogy elfelejtsem nagyrészt), de nem megy. Elmúlt pár napban eszembe jutnak a beszélgetéseink, az emlékek. Néha beszélek vele neten, de próbálok nem sokat, mert van barátnője. Nem egyszer álmodtam azóta vele, meg gondolkodtam arról, hogy csókolózunk. Sok zenéről ő jut eszembe. Minden idézet róla szól, úgy érzem... NORMÁLIS válaszokat légyszives.

2016. nov. 13. 20:51
 1/4 Stark2000 ***** válasza:
100%

Én a következőt csináltam szakítás után: minden kapcsolatot megszakítottam vele (facebook, telefon, viber, instagram, twitter.. ami létezik közösségi / beszélgetős oldal / applikáció). 1-2 ajándékot elraktam egy táskába fel a padlásra )hátha később jó lesz visszanézni húszon pár évesen, ki is volt nekem az első barátnőm), többit amit úgy láttam eldobtam.. A közös barátokkal nem csináltam semmit. Ha írnak, visszaírok. Nem azon gondolkoztam, hogy de hiányzik, milyen jó lenne vele megint "ésatöbbi" hanem szimplán ha eszembe jutott, felhoztam vele kapcsolatban egy rossz / idegesítő tulajdonságot / emléket ami a kapcsolatunk alatt volt - mindjárt nem is olyan rossz egyedül. Ha pedig éppen elmélkedős kedvemben voltam, elgondolkoztam azon, hogy mennyi mindent csinálhatok, csak mert szingli vagyok. És hidd el, nem olyan rossz az. Állj a dolgokhoz pozitívan, optimistán. Ne gondolkodj a múlton, ne élj a múltban. Lépj egyet előre és ha kell / segít, keress újat.. csinálj szórakoztató dolgokat, ne otthon egyedül agyalj. Biztosan szívtelennek tűnök egyesek számára, de elhiheted, hogy "ha a múltban ragadsz az élet hátrahagy" . Lépj rajta túl, fogadd el. Ha ennyire szereted, baromi nagy értékrendű lány lehetsz aki bejön a rendes srácoknak. :)

16F

2016. nov. 13. 21:01
 2/4 A kérdező kommentje:

#1 igen... tudom. Sokan mondják, csak valahogy nem megy. Tárgyakból annyi emlék pedig nincs. Csak a fejemből nem tudom kiverni. A beszélgetés pedig... "megnyugtat" ha beszélhetek vele. Van, hogy csak ő tudna felvidítani... csak már nem írhatok rá úgy, hogy: Szia! Beszélhetnénk? Elégge el vagyok kenődve..

Szóval, eléggé ragaszkodok hozzá, majdnem mindent amit csinált megbocsátottam, megemésztettem, nem fáj, csak hogy ha úgy van vele lehessek sérelmek nélkül...

2016. nov. 14. 04:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Kutyaharapást szőrével.

Úgy nem fog menni, ha nem pótolod valakivel.

Meg fogod látni, ha minden a szokott kerékvágásba kerül, újra szalad majd a szekér...

2016. nov. 14. 07:41
 4/4 A kérdező kommentje:
#2 Elhiszem, csak azért Svájcban egy évet ismétlek a nyelv miatt+nem igen lakok olyan helyen, ahol sok a fiú...
2016. nov. 14. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!