Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
Én a következőt csináltam szakítás után: minden kapcsolatot megszakítottam vele (facebook, telefon, viber, instagram, twitter.. ami létezik közösségi / beszélgetős oldal / applikáció). 1-2 ajándékot elraktam egy táskába fel a padlásra )hátha később jó lesz visszanézni húszon pár évesen, ki is volt nekem az első barátnőm), többit amit úgy láttam eldobtam.. A közös barátokkal nem csináltam semmit. Ha írnak, visszaírok. Nem azon gondolkoztam, hogy de hiányzik, milyen jó lenne vele megint "ésatöbbi" hanem szimplán ha eszembe jutott, felhoztam vele kapcsolatban egy rossz / idegesítő tulajdonságot / emléket ami a kapcsolatunk alatt volt - mindjárt nem is olyan rossz egyedül. Ha pedig éppen elmélkedős kedvemben voltam, elgondolkoztam azon, hogy mennyi mindent csinálhatok, csak mert szingli vagyok. És hidd el, nem olyan rossz az. Állj a dolgokhoz pozitívan, optimistán. Ne gondolkodj a múlton, ne élj a múltban. Lépj egyet előre és ha kell / segít, keress újat.. csinálj szórakoztató dolgokat, ne otthon egyedül agyalj. Biztosan szívtelennek tűnök egyesek számára, de elhiheted, hogy "ha a múltban ragadsz az élet hátrahagy" . Lépj rajta túl, fogadd el. Ha ennyire szereted, baromi nagy értékrendű lány lehetsz aki bejön a rendes srácoknak. :)
16F
#1 igen... tudom. Sokan mondják, csak valahogy nem megy. Tárgyakból annyi emlék pedig nincs. Csak a fejemből nem tudom kiverni. A beszélgetés pedig... "megnyugtat" ha beszélhetek vele. Van, hogy csak ő tudna felvidítani... csak már nem írhatok rá úgy, hogy: Szia! Beszélhetnénk? Elégge el vagyok kenődve..
Szóval, eléggé ragaszkodok hozzá, majdnem mindent amit csinált megbocsátottam, megemésztettem, nem fáj, csak hogy ha úgy van vele lehessek sérelmek nélkül...
Kutyaharapást szőrével.
Úgy nem fog menni, ha nem pótolod valakivel.
Meg fogod látni, ha minden a szokott kerékvágásba kerül, újra szalad majd a szekér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!