Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el hogy szeretem?
Még márciusban elkezdett tetszeni egy fiú,egy suliba járunk és nem a bunkó fajta és nem is beképzelt a világ legjószívűbb és legrendesebb(számomra biztosan) embere.Szóval elkezdett tetszeni és úgy voltam vele tuti elmúlik úgy se lesz semmi és szépen el is felejtem azt hogy valaha is tetszett.De nem így lett mivel elég sok időt töltöttünk együtt akaratunkon kívűl(röpi edzések és ugye suli meg minden)és hát egyre jobban megkedveltem és emlékszem az első sziánkra is és aztán elkezdtünk barátkozni volt amikor ketten benn maradtunk az edzés után és jót elbeszélgettünk és elkezdtem mégjobban megkedvelni.Aztán áprilisba rám írt facebookon és onnantól kezdve napi szinten beszéltünk(mai napig)és a suliba is folyamatosan kerestük egymás társaságát és minden egyes átbeszélt nappal közelebb kerültünk egymáshoz, na igen tök jól indult de én egyre jobban kedveltem aztán amikor nagyon megismertem beleszerettem és úgy éreztem ő is kedvel.De én kis butus folyamatosan csak azt mondtam hogy barátok és barátok semmi más(pedig nem így éreztem/érzek csak nem vagyok túl jó az érzelmek terén és félénk is vagyok ilyen téren).Aztán nekem júliusba hosszabb időre el kellett mennem messzire egy családtagomhoz és úgy is beszéltünk.Egyszer pedig megkérdeztem hogy mizu veled és mondta hogy megy randizni és akkor ott rájöttem hogy nagyon elrontottam és az én hibám,de még így is adta a jeleket és az összejövésük előtt két nappal éreztem hogy el kell mondanom de megint nem mertem és akkor összejött a lánnyal.A szenvedésem pedig mai napig is tart mert még mindig úgy érzek és már semmit se tudok tenni csak várom hogy történjen egy csoda.
Szóval jöhet negatív,pozitív bármiféle segítség.
Előre is köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!