Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el, ha már nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el, ha már nem is szeretem? 16/L

Figyelt kérdés
Alapból nem szoktam már rá gondolni, de ha nagy ritkán eszembe jut, nagyon tudok szenvedni.. Nem sokára műtenek, amiatt is hót ideg vagyok, és zavar az is, hogy még nem tudtam teljesen elfelejteni. Ő meg konkrétan kijelentette hogy örülne ha nem léteznék. Már nem vagyok belé szerelmes, de nagyon igazságtalannak érzem, hogy amióta nem beszélünk ő boldog, velem meg szinte csak rossz dolgok történnek, őt meg nem is érdekli az egész. Tudom az élet ilyen :/ Ne haragudjatok, nem szoktam hisztizni, de ezt most jól esett kiírni magamból :) Ha valakinek van valamilyen tippje annak nagyon örülnék ^^
2016. máj. 13. 16:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Beszélgess idegen őrült emberekkel :D.

Amúgy, ha szeretnéd nyugodtan elmondhatod a bajaidat.. Pl miért is kell téged műteni? :/..

Amúgy új hobbi? Sport? zene hallgatás? RAjzolni is lehet ilyenkor vagy egy új sorozatot elkezdeni :D.

17F

2016. máj. 13. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!