Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, hogy felejtsem el? 16L
Figyelt kérdés
Roviden a tortenet: Adott egy srac, akit most csalt meg a baratnoje, de koztunk is volt valami..meg regebben. Tudja hogy mit erzek iranta, elmondtam neki. (Nem nem akarom hogy engem valasszon az exe helyett, csak mar nem birtam tovabb) Elegge ki volt bukva, erre en elmondtam. Aranypsan reagalt, nem volt bunko ... Sejtette mar a vallomasom elott.
Konkret reakcioja nem volt, de nem is az a lenyeg.
Hogy szeressek ki belole ugy, hogy konnyu es gyors legyen?!
A talalkozas egy heten egyszer oldhato meg, azzal nincs problema. Csak igy is minduog ra gondolok...a segitsegeket elore is koszonom. Kort irjatok kerlek..
2015. ápr. 4. 18:07
1/3 A kérdező kommentje:
Az elirasokert boxsanatot kerek!
2015. ápr. 4. 18:09
2/3 anonim válasza:
még sokáig szerelmes leszel? menj sportolni
3/3 anonim válasza:
Adhatjuk itt az okos tanácsokat,de csak akkor fogod elfelejteni őt,amikor eljutsz arra a pontra,hogy el is akarod.Addig élheted világodat,csavaroghatsz,bulizhatsz.Aztán majd csak lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!