Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért zavarok el mindenkit,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarok el mindenkit, aki szeret? Hogyan változtassak?

Figyelt kérdés
Az apámmal sosem volt jó viszonyom, anyámat csalta, bántalmazta. Van barátom és szeret engem és én is őt, de van, amikor mindenért elkezdek veszekszeni és próbálom elűzni. Tudom, hogy azért van, merthogy bizalmi problémáim vannak, de ezen nem tudom hogyan javítsak. Megbeszélték vele mindent és tudja, hogy min mentem keresztül és hogy miért félek ennyire az emberektől, de látom rajta, hogy fáj neki, amikor próbálom elzavarni és nem akarok neki fájdalmat okozni. Amúgy mindenkivel ezt csinálom, a barátnőimmel, az anyukámmal, a húgommal, mindenkivel. És ha nem félek attól, hogy hátba fognak szúrni, attól szoktam félni, hogy én fogom tönkre vágni a kapcsolatunkat. It's starting to get out of hand. Előre is köszönöm a normális válaszokat :)
2016. nov. 12. 21:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Túl kell lépni a múlton.Dolgozd fel, utána nem lesz ilyen gond.
2016. nov. 12. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!