Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mindenkit megtalál egyszer a szerelem?
Nekem sem volt még soha, kérdeztem is délután és állítólag egyszer annak kell majd lennem.
17F
Hát.. ez nem egy előre beprogramozott élet hogy "annak kell majd lennem" 😂
Ez nem így működik.
Nos, még ha a tökéletes vagy az igazi nem is (mert az ugye nem létezik, vagy ha igen, úgyse találjuk meg), de a szerelem mindenkit megtalál!!
Ha a sors úgy akarja, akkor hamaraosan fog jönni a szerelem...:)
23 L
Igen,igazad van,nem is akartam ezt úgy beállítani,mintha ez lenne a legnagyobb probléma.Másnak sokkal rosszabb is jutott.
A szerelem nem létezik ezért nem tudod megtalálni :D (Szabad a gazda, hol vagy szerelem?)
Egyébként nem, csak egyszerűen képzelj el egy embert és legyen nő vagy férfi ha ráképzesz hatalmas hájat vagy ronda vonásokat, rossz ízlést, rossz anyagi hátteret vagy akár csak egy kibírhatatlan tulajdonságot, máris összedől a kép és ha nem tud az illető ezen változtatni akkor lehet hogy örökké egyedül marad!!
Pl.: Én vagyok X. Én olyan hájas vagyok hogy nem bírok lépcsőn járni vagy bemenni az ajtón
Utcaseprő vagyok
Nincs saját lakásom és 40 éves vagyok
Soha nem volt még egy nőm sem mert mindíg csak leégetem magamat azzal hogy próbálok viccelődni/szerelmeskedni/bűvészkedni/tenyérjósolni/akármit csinálni
Ha valaki valamit elront nem bírom ki hogy ne tegyem röhejessé
Stb.
+itt GYK-n is sokszor figyeltem már, hogy sokan írnak olyanokat mint pl: "Annyira szeretnék már én is az lenni:)" , Vágyok rá hogy valakit szerethessek :'(" stb. és habár ott van a másik sosem jönnek rá hogy jééé akkor jöjjünk össze (persze ezt csak néhányszor tapasztaltam, a többiről nem tudhatok de akkor most neked is azt tanácsolom kedves kérdező, hogy ragadd meg az alkalmat és írj rá a potenciális férfiakra hogy "Szeretnél-e beszélgetni?" vagy "Szeretné beszélgetni?" :)
F/17
1-es: Ez most hogy jön ide? :D
A szerelem nem azt jelenti, hogy össze is jönnek az illetők. -.- :D
Nem szerelmesnek kell akarni lenni (vagy mi), hanem együtt lenni valakivel. Persze szerelemből, de az, hogy az érzést akarom... Azt nem értem.
Az csak egy érzés. Lehet, hogy a másik fél nem fog tudni mihez kezdeni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!