Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne az exemhez hasonlítsak mindenkit? Mikor lesz ez jobb? 19/l
7 hónapig jártunk,nem tűnik nagy időnek,de ezalatt nagyon megszerettük egymást,viszont távkapcsolat volt (kb 200 km) ,és nem tudtunk sokat találkozni...Tudom,vannak ennél nagyobb távolságok is,de én idén végzek gimiben,ő meg egyetemista,és így nehéz volt megoldani év közben ,úgy döntöttünk így lesz a legjobb...
Azóta 2 hónap eltelt,de még mindig borzasztóan hiányzik,ő volt az első akit tényleg szerettem. Tapasztalat?
Neked még idő kell, amíg egy új kapcsolatot tudsz kezdeni, mert még az előzőben vagy benne, érzelmileg mindenképp. 2 hónap az semmi, lehet, hogy fél, vagy egy év is kelleni fog neked, ezt nem lehet megmondani.
Csak sok kitartást tudok kívánni, lehet, hogy közhely, de az idő tényleg segít.
#2 ez hülyeség!
Ha 6 évig nem vagy képes tovább lépni, akkor pszichológusnál a helyed, mert ott már veled van probléma!
Normális esetben 1-2 évnél tovább semmiképp sem lehet ilyennel szenvedni.
Az még kb normális lenne.
Szingliként mondom neked, hogy keresni kell tovább, míg nem találsz egy jobbat az exednél. Rajtad kívül csak ő lesz képes segíteni neked továbblépni. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!