Fajomat világ uralomra fogom vinni. Ugye már rettegtek a mosómedvéktől? MINDENKIT ELPUSZTÍTOK!
Én, mint a pigmeusok vezére felszólalok! Tűnj e vidékről te bitang! Míg a szem ellát, én uralom e provinciát.
Ez az első és utolsó felszólítás!
Távozz!
Mi fogjuk uralni a világot, már készülünk a világ leigázására. Eltapossuk a mosómedvéket is!
A Pingvindiktátor
Ui. Gyakorlatozik a hadseregem
:D Álmodozzatok csak,mi már készülünk egy ideje és felderítőket is küldtem.
Csak egy igaz faj létezik:
1#: Ki vagy te, hogy megfélemlíteni próbálsz minket? Népedet nem ismerem: valószínűleg holmi esztelen barbár faj. PRÓBÁLKOZÁSOD HATÁSTALANNAK BIZONYULT! E VIDÉK HAMAROSAN A MI KEZÜNK ALÁ KERÜL, TE PORHADÉK!
Nem kedves Kecske§hajt ! Neved mily' megtévesztő! Tudod, ti, pingvinek hozzánk képest porcicák vagytok a Tejútban. Ezen támadás után titeket veszünk célpontba - lehet, hogy már meg is támadtunk titeket?
3#, még mindig meg vagyok győződve arról, hogy mi vagyunk az egyetlenk királyok.PUSZTULJ!
Túró Rudolf... A lajhárok a szövetségeseink. Erről mást nem mondhatok.
Wadmalac, csak egy kérdésem van. Honnan szereztél képet Puhapracli ezredesről?
"Honnan szereztél képet Puhapracli ezredesről?"
Hehe, most valami zs-kategóriás sci-fiben haknizik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!