Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha életem szerelmének barátja van?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akibe halálosan beleszerettem , és folyton beszélgetek vele , találkozni is szoktunk (részéről csupán "baráti beszélgetések") . Láthatólag szereti és keresi is a tarsaságom ,de barátja van . Ő nem tudja , hogy szeretem . Nem akarok arra várni , hogy véget érjen a kapcsolata és nem akarok más kárából hasznot húzni .Mellesleg ő volt az új reményem egy nagy csalódás után ... Most őt is felejtsem el ? :/2016. nov. 9. 21:33
1/5 October15 

válasza:

"Tini párkapcsolatok" témakörben pl ne emlegess olyasmit mint például az "életem szerelme". Attól függ, van-e gerinced belepofátlankodni. Ha nincs akkor bizony vagy vársz és hátha alapon vagy szépen feldolgozod, hogy barátság és kész [nem értem ezzel mi a baja az embereknek..] vagy egyszerűen attól is megszabadulsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Te tudnál olyannak a barátja lenni akitől többet szeretnél ? (szerintem választ is kaptál) . Továbbá nem értem , hogy miért kell ilyen flegmatikusnak lenni.
2016. nov. 9. 21:50
3/5 anonim 

válasza:

Felejtsd el, majd beleszeretsz egy jobb lányba. :s
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom , hogy azt kéne tennem csak ...Annyira tökéletes volt , mármint felülmúlta az "álmaimban látott lányt" (ha érted mire gondolok :) ) .
2016. nov. 10. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!