Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennek van értelme általánosságban? Egy mondhatni nagyon gazdag lány és egy közép-"csóró" retegbol származó fiú szerelmenek megvalósulása?
Jellemzése:
-lány: gazdag:D, 10/10es, vicces, él sportoló( a sport miatt sok minden változik az életében) kitűnő tanuló, szeret másokat szivatni bár sokszor kedves és megértő, külföldi bár kint is beszélt magyarul,tehát egy ÁLOM csaj!
-fiú:szegényebb, ő is él sportoló bár nem olyan komolyan veszi, 4és és ötös között van az átlaga,kicsit visszahúzódó
bár ha jó napja van akkor lehet belőle egy igazi party arc
Ha bármi kérdés kéne a várva várt valaszhoz ,akkor irjatok pls :D ja és bocs a fura irasmodert
Találd ki/rád bízom :p
Szerintem nem baj az, ha egy gazdag és szegény áll össze párnak, sokszor inkább a jellem fogja meg a lányt egy fiúból, nem pedig az anyagi háttere.
Sokan panaszkodnak arra, hogy nem lehet esélyük nőknél, "mert csórók", pedig akkor van a legnagyobb baj, ha emellett jellemtelenek is.
Szerintem abból a szempontból van értelme, hogy semmi sem zárja ki a felsoroltakból, hogy ne lehetne egy szenvedélyes, romantikus kapcsolat belőle, amolyan szívet-rengető élmény. De eltudom képzelni emellett, hogyha együtt lennétek pl. sokáig és egy idő után arra kerülne sor, hogy szülőkkel-ismerkedés, "házasságon" való vacillálás, akkor max. ezen a szinten lehetnek gondok.
De más szinten, a szerelemhez nem kell pénz, csak vonzalom. Mégis mit kezdenék azzal, hogy a pasim gazdag? Nem azért van nekem, hogy kihasználjam bárkinek a vagyonát, ha még együttélésről sincs szó, akkor tudom szeretni, ha a vonzalom meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!