Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy rákos lánnyal? (többi lent)
Tegyük fel, hogy megismertek egy lányt/fiút és megtetszik nektek. Elkezdtek randizni és mennek a dolgok a maguk módján, aztán az a bizonyos személy elmondja neked, hogy rákos.
Hogy egy kicsit fokozódjon a helyzet, legyen mondjuk olyan személy, aki lemondott a kezelésről, mert nem hatott nála és szerencsés, ha kihúz még egy évet így.
Érdekelne, hogy hogyan döntenétek. Ha igen, miért? Ha nem miért?
Ha vele maradnátok, akkor miyen gondolatok fordulnának meg a fejetekben? Félnétek? Próbálnátok könnyebbé tenni számára a véget?
Ha járnék az illetővel természetesen kitartanék mellette, de ha nem járnánk és nem lennék belé szerelmes akkor próbálnék nem beleszeretni. Azért, hogy ne hagyjon maga után fájdalmasan nagy űrt. Mert nem birnám feldolgozni egy szeretett személy halálát.
A bunkón kommentelőknek üzennék; A kérdezőnek nyilván meg van az oka arra, hogy miért nem folytatja a kezelést. Nincs jogotok ítélkezni a döntése felett. Nem ismeritek a helyzetét. Lehet, hogy a helyében ti is így döntöttetek volna. Inkább örüljetek, hogy nektek nem kell ilyeneken dönteni. A halált választani sosem könnyű, mindig komoly oka van. Ha kedveset nem tudsz mondani, tartsd meg magadnak a ronda dolgaidat!
16/L
kis libsi tini csitri. :D
Igen, nagyon nehéz lehet feladni a küzdelmet és feladni... ja nem. ;(
Siratni saját magát könnyebb, mint bármit is tenni a helyzete ellen. Ami nem csak az ő hibája, hisz gyerekkora óta azt sulykolják a fejébe, hogy jajj rák jajj meghalsz jajjdeszörnyűbetegségjajj.
Pedig nagyon egyszerűen gyógyítható.
Kedves válaszadók!
Tisztázzuk a helyzetek, nem vagyok rákos, nincsen semmilyen veszélyes betegségem, egészséges vagyok.
Egyszerűen csak érdekelt az emberek véleménye. Nem a betegségről vagy a kezeléséről. Ezekkel tisztában vagyok.
Engem az érdekel/érdekelt volna, hogy kinek milyen érzése lenne egy hasonló esetben, hogyan cselekednétek stb.
Kérlek ne írjatok többet megáról a betegségről, a lefolyásáról, gyógyításáról, tünetekről stb, mert ezek nem válaszok a kérdésemre.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!