Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nekem túl sok! Mit tegyek? (viszonozatlan szerelem)
Figyelt kérdés
Besokalltam! Már több mint egy éve vagyok szerelmes egy fiúba és nem tudom elfelejteni... Ha lefoglalom magam és a barátaimmal lógok akkor is eszembe jut ha unatkozom akkor is csak ő jár a fejembe. Egyszerűen felemészt ez a dolog! Amióta ez így van sokkal szomorúbb,zárkózottabb lettem. Sokat sírok és boldogtalanabb lettem. Egyszerűen fáj ez az egész. Még soha nem volt velem ilyen. Ettől a dologtól már önbizalmam sincs teljesen padlón vagyok. Tudnátok segíteni ha van hasonló tapasztalatotok?#szerelem #viszonoztalan
2016. nov. 8. 19:04
1/5 anonim válasza:
Zöld pacsit ide ha a lány nincs egyedül, vagy veletek is előfordult ilyen.
2/5 anonim válasza:
Velem is volt ilyen és nem 1 év volt. Én például az idő mulásával viszonylag el felejtettem őt. Igaz eszembe jut néha de már nem úgy gondolok rá. Nekem az segített hogy beletörődtem hogy nem kíváncsi rám és segített az is hogy nagyon ritkán láttam már,meg persze az is hogy emberekkel ismerkedtem meg.
Hajrá tarts ki! :)
3/5 anonim válasza:
Pedig ez a legjobb módszer, hogy lekötöd magad valamivel.Barátok, tanulás, ismerkedés, sport, hobbi.Ha akarod és kitartó vagy, menni fog.Ha nagyon magad alatt vagy és szeretnél beszélgetni, bátran írj rám! :)
4/5 anonim válasza:
Hát...... Velem pontosan ez van.... Felszívódott mi den èletkdvem, önbecsülèsem.... Szótlan lettem ès zárkózott.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) igyekszem mindent megtenni az ügy érdekében de mindig akkor bukkan fel újra amikor már kezdem kicsit "elfelejteni"
2016. nov. 11. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!