Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha azt akarok nevesetek, és azt mondom, hogy a a kapitalizmus jó, azon nevetni fogtok?
Figyelt kérdés
Neten olvastam csajozós szövegeknél , nem tudom amúgy ezen mi a vicces.2016. nov. 7. 22:32
1/8 anonim 

válasza:

Nem, de ne csajozós dumákkal próbálkozz egy lánynál... Nagy részük béna. Legyél spontán.
2/8 anonim 

válasza:

"Tegnap kibányásztam 6 kiló szenet"
*libabőr*
3/8 anonim 

válasza:

Annak a lánynak, aki ezen nevet, Rákosi elvtárs tetszik, és nem te. :)
4/8 anonim 

válasza:

Hát en már csakazert is bepróbálkozom ezzel...:D
Sírok.
Najo szoval annyi a lenyeg h ezek a csajozos dumak szarok, ami a lényedből, tulajdonsagaidbol, gondolatmeneteidbol jon, es vicces, azt mond nekik, mert ha te se tartod viccesnek, akkor nem tudod úgyse jól elmondani...
6/8 anonim 

válasza:

Sejtem hol láthattad, de az ott illik az oldalhoz. De ha ezt csak így elmondod ezt a két szót, akkor érthetetlen és fura. Ha a téma olyan, és a csajnak van humorérzéke akkor talán, de szerintem ezt hagyd és add önmagad!
7/8 anonim válasza:
Nem valószínű, keress viccesebbet.
8/8 anonim 

válasza:

Biztos nem... A spontan,helyzetbol fakado dolgok a legviccesebbek,nem ezek az elore begyakorolt szovegek. Ezen nem is tudom,ki nevetne amugy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!