Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon többet akarok tőle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon többet akarok tőle?

Figyelt kérdés
Van egy legjobb barátnőm és neki van egy ikertesója és ő fiú szeretnék vele jóba lenni,mert jó fej. Azt szerettem volna hogy jó barátok legyünk és én meg is szerettem mint barátot de ő akkor bevallotta,hogy tetszem neki utánna nem anyira beszéltünk. És aztán jött az osztály kiskirálynője és rámászott rosz volt látni mert szeretem de mint barát. És ma beszéltünk és kérdezte miért kerülöm,meg hogy miért nem nézek a szemébe. És én nem mondtam meg hogy zavart,hogy azzal az izével volt és kicsit megváltozott...(L/14)

#Szerelsm
2016. okt. 26. 22:43
 1/2 anonim válasza:
Igen, többet akarsz tőle.
2016. okt. 26. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, többet akarsz tőle.
2016. okt. 27. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!