Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem lesz úgy sz*r a csók, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lesz úgy sz*r a csók, ha még én se csókolóztam meg ő se?

Figyelt kérdés

2016. nov. 6. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudod én sem csókolóztam nekem azt mondják ez ősztönből jön 14/l
2016. nov. 6. 13:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt, ez a legszebb. ^^
2016. nov. 6. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy fura lesz. Olvass utána de igazából majd belejöttök:) ez nagyon cuki!
2016. nov. 6. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:

én is úgy csókolóztam először h még egyikünk se. 12 éves voltam féléve jártunk amikor megtörtént :) előtte paráztunk rajta meg rá is görcsöltünk, de végü spontáán volt ezért nagyon jól sikerült. Kb egy percig tartott. Nagyon szép emlék. És jó első csók volt. Ha szeretitek egymást nem lesz gond :)

16L

2016. nov. 6. 16:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz rossz, ha érzitek a "szikrát a levegőben", akkor mindenképen jó csók lesz! :)

23 L

2016. nov. 6. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!