Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több fiú is és nem is. Létezik? Gáz hogy még nem csókolóztam 16 évesen?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy 16 éves leszek és még egyszer sem csókolóztam. Nagyon gáz?? Jelenleg (akiről tudok) 3 fiúnak is tetszek. Az egyiket a suliból ismerem és végzős, de vele csak facen beszéltem, amikor hívott valahova mindig lekoptattam, pedig úgy érzem hogy tetszik. A másik fiú távol lakik tőlem és nagyon nagyon kedves. Vele nagyon jó barátok vagyunk! És tudom hogy tetszek neki és lehet hogy nekem is ő, sőt lehet hogy szerelmes is vagyok. Nem tudom, össze vagyok zavarodva. Ráadásul kiderült, hogy másik fiúnak is bejövök akivel szintén nagyon jóba vagyok, de ő nekem egyáltalán nem tetszik. Ráadásul jó barátok a távoli fiúval. Senkit nem akarok megbántani az elutasításommal, így nem merek dönteni és mindent csak halasztgatok. Tulajdonképpen szép lánynak tarom magam, meg mások is, így mindig kérdezgetik hogy: "neked h h nincs még barátok?" Ez a kérdés minden alkalommal lefagyaszt pedig állandóan kérdezik. Segítsetek légyszi'.2016. aug. 24. 19:54
1/3 anonim válasza:
Őszintén nem értem miben kéne segíteni, konkrét segítséget nem kértél. Olyan nincs, hogy lehet szerelmes vagyok. A szerelem ilyen fiatalon olyan mint a drog, nem lehet talán érezni. Én is szoktam olyat érezni, amit te, Én ezt vágyakozásnak hívom. Szerintem te csak szimplán szerelmes szeretnél lenni. Erre szokták mondani, hogy a szerelmes szerelmes.
2/3 anonim válasza:
Ez alapján az agyi szinted egy 12-13 évesé. :)
3/3 anonim válasza:
Ismerős :D Hát igen ez tényleg szar helyzet. Ha rám hallgatsz akkor választasz a három fiú közül. Azt aki a legjobb fej akit jól ismersz és valószínű hogy idővel meg tudsz szeretni. Legyél boldog vele és akkor senkit sem kell majd visszautasitanod mert már lesz barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!