Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reiber Krisztián kérdése:
Lehet kapcsolat úgy hogy én szeretem de ő nem?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok és van egy lány az osztályban és beleestem év eleje óta. Ő viszont gyűlöl és undorodik tőlem. Mit tegyek? Ha halgatok az érzéseimre vagy hogy inkább halásszak más vízben? Csak rá tudok gondolni.2016. nov. 5. 02:28
1/6 anonim 

válasza:

GSUSFCKNGCHRST
12 evesen azt se tudtam mi az hogy lány. Te meg kapcsolatokrol szerelmekrol beszelsz.
Logikusan ha a lany undorodik tolled nem lesz abbol kapcsolat.
Higy is fordult meg ez a fejedbe?
2/6 anonim 

válasza:

12 évesen fiatal vagy! (én is 12 vagyok és lány) képzeld egyik osztály társamba szerelmes voltam(mindegyik barátnőm tudta) és az egyik nap odajött hozzám és azt mondta szeret! Persze elhittem neki utánna azt mondta hogy vicc volt! Utánna azt hittem hogy milyen ciki lesz ha ezt mindenki megtudja:/ másnap odamentek hozzá a barátnőim és elkezdték szidni meg minden. utánna utáltam! Másnap bocsánatot kért és a mai napig szerelmes vagyok belé:)Ezzel azt szerettem volna mondani neked hogy ezzel együtt kell élni mert indenki szerelmes(volt) az egyik osztájtársába(tisztelet a kivételnek) meg ha elmondod akkor nem számithatsz nagy kapcsolatra mert általában ha az osztálytársaddal jársz akkor az nem tart tovább pár hónapnán.meg van olyan is hogy örülsz a fejednek hogy vévre megkapbattad és utánna már nem is érdekel.
3/6 anonim 

válasza:

+Miért van ott a szexualitás?!?!?!?!
4/6 anonim 

válasza:

12 évesen nem ez volt a legnagyobb bajom...de visszatérve szerintem semmi értelme ha utál téged ha meg még undorodik is akkor meg úgy se fog veled járni.
5/6 anonim 

válasza:

Szerintem szeretesd meg vele magadat ugy értem csináld ug hogy ne utáljon téged és ha nem utál akkor szeret persze nem szerelmileg szeret
6/6 anonim 

válasza:

A húslevesnek nem kell, hogy szeressen téged, attól te még szeretheted. A párkapcsolat viszont csak a kölcsönösség mentén műxik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!