Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akkor ez most szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor ez most szerelem?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki TETSZETT viszont hülye szokásom, hogy eltelik kb. 1 hét és már nem érzek semmit. De mostanában is azt álmodom, hogy együtt vagyunk, és tudatosan is álmodozom róla szvl mégis csak érzek valamit. Akkor ez szerelem vagy ehhez ez túl kevés...Olyan mintha a régi láng újra felgyúlt volna bennem...

2016. nov. 4. 06:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia szerintem igen
2016. nov. 4. 07:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Már ne is haragudj. Nem tudom, hogy hány éves vagy és ne vedd sértésnek ha azt mondom, hogy nincs sok érzelmi intelligenciád.. De van egy "srácaki tetszett." és " Hülye szokásod, hogy nem érzel semmit ha eltelik egy hét?". Nem ez nem szerelem.. Nem tudom, hogy voltál e szerelmes életedben. De aki szerelmes ilyen kérdést fel se tud tenni, hogy szerelmes e, és akkor azt idegenekkel kell megvitatni egy oldalon. Akkor már rég gondok vannak. Lehet túl fiatal vagy. Vagy idősebb de éretlen de ilyen kérdést nem lehet feltenni.
2016. nov. 4. 09:05
 3/7 anonim válasza:
Szerintem igen, én is átéltem ezt, és amíg azt hittem együtt leszünk akkor váltakoztak bennem az érzések, de most, hogy már nem lesz semmi folyton rá gondolok és borzalmasan lehervaszt, hogy már valószínűleg nem lesz semmi, mert nem kellek neki...ha meglátom mindig kavarognak bennem az érzések...
2016. nov. 4. 10:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Na erről beszélek...törődött velem mindig Ő írt rám és akkor is tetszett de utána egy kicsit elhalványultak az érzések...de most, hogy már rám se ír, rám se néz fáj, és nyomaszt a gondolat, hogy Ő nem úgy érez, mint én...
2016. nov. 4. 12:08
 5/7 anonim válasza:

Miert nem írsz rá te?

Ha egyszer már ellökted magadtól, mert nem voltál biztos az érzéseidben, akkor nem fog rádirni, közeledni, mert az neki is ugyanugy fáj..esetleg ha látná, hogy érdeklődsz..

2016. nov. 4. 20:40
 6/7 A kérdező kommentje:
érdeklődöm iránta mégis csak annyit kapok, hogy szia...Aztán megkérdezem mizu és le se szar aztán másnap ir hogy bocs de elfoglalt volt és most is az...
2016. nov. 4. 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez természetes emberi reakció, semmi köze a szerelemhez. Mindig mindenkinek az kellene, amit nem tud megkapni. Ilyenkor nem szabad erőltetni, el kell engedni, mert ez nem szerelem, hanem az, amit fentebb írtam.
2016. nov. 5. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!