Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (több lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (több lent)

Figyelt kérdés
Na szóval az történt hogy volt egy helyes okos fiú akibe szerelmes voltam.Voltam olyan naiv hogy azt hittem hogy olyan lesz mint a mesékben,de sajnos nagyon rosszul jött ki minden.Amióta megmondtam hogy szerettem azóta (2 éve)nem beszélünk.De a Hanna aki mindent tus ilyen téren mondta hogy tetszem neki ezt már én is észre vettem de nem tudom mit tegyek.Valami tanács? Előre is köszi!

#lány #szerelem #tetszés #fiú szerelmi bánat
2016. nov. 3. 16:13
 1/3 anonim válasza:

Szia

Szerintem eleg gaz ha egy fiu (akinek elvileg ugye tetszel) akkor 2 evig nem tesz semmit az ugy erdekeben. Ha tenyleg nagyon tetszenel neki akkor (en legalabbis azon lennek hogy mindenaron megszerezzelek)

Szoval lanykent szerintem mar megtetted a toled telhetot, elmondtad neki az erzeseidet, ha mar ezek utan sem tesz semmit de tetszesz neki akkor ne haragudj de eleg tesze-tosza fiu lehet.

Vagy lehet nem is tetszesz neki.

Lehet eleg nyersnek tunik most ez en csak oszinte szeretnek lenni veled es egyenes, mert nem szeretnem ha hiaba futnal valaki utan, mint ahogyan azt en is tettem egyszer..

:)

2016. nov. 3. 16:28
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi hogy őszinte voltál szeretem az egyenes válaszokat
2016. nov. 3. 16:31
 3/3 anonim válasza:
:) Es ugyes voltal hogy elmondtad neki
2016. nov. 3. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!