Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? 14/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Istenes Ádám kérdése:

Mit tegyek? 14/F

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem és nem merem megmondani neki mert félek,hogy elkürtöli mindenkinek meg ilyenek.Szünetben együtt lógunk neten sokat beszélünk.Amikor velem beszél akkor mindig odafigyel a helyesírási hibákra és gyengédebb hangnembe beszél velem.
2016. nov. 3. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Lépned kell mert különben más le fog rá csapni:/ azt javaslom élőben beszélj vele erről ne neten ;)
2016. nov. 3. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne írd ki a neved gyk-ra, úgy hogy aki ismer, az tudni fogja, hogy ki az a lány..
2016. nov. 3. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

just do it

ha elkürtöli qvázd le

2016. nov. 3. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ettől igazán nem kell tartanod. Hidd el, hogyha tetszik neked, valószínűleg ő is tudja. Nálunk pl úgy volt, hogy:

*Áthívtam a fiút meg egy barátnőmet

Amikor mentek hazafelé, kikísértem őket az utcasarokig. Amikor a barinőim elment, a fiú itt maradt. A párbeszéd valahogy így nézett ki (persze én már tudtam hogy mit akar mondani, mert hülye azért nem vagyok ;) )

Én: -Azt mondtad hogy majd szeretnél mondani valamit. Mi lenne az?

Ő:. -Hát... őőő. Basszus. Ez sokkal nehezebb mint gondoltam. Ez így nem jó.

Én: -Szóval mi is lenne az?

Ő:. -Hát izé.... tudod... nem megy. Félek hogy kinevesz.

Én: -De nem nevetek ki! Megígérem. És szerintem tudom mit szeretnél mondani.

Ő:. -Igen?

Én: -Igen. Tetszem neked?

Ő:. -Igen... sajnálom.

Én: -De ne sajnáld! Értékelem, hogy elmondtad. És nagyon bírlak téged, de sajnos még nem állok készen egy új kapcsolatra. Bocsáss meg. Talán majd egyszer... később... (nem sokkal az előtt szakítottam az első barátommal, mert már nem éreztük amit kellett volna).

Ő:. -Hát jó.

Én: -Ez minden?

Ő:. -Ez. Akkor... hát... szia!

Én: -Szia.

*És ezután hazament.

Azóta is nagyon jó barátok vagyunk, bár tudom hogy többet érez irántam mint barátság. De egész jól megvagyunk így. Nagyon sokat beszélünk és azt mondja hogy nem bánja.

Remélem ez segített valamit. 14/L

2016. nov. 3. 13:33
 5/7 A kérdező kommentje:

a következő jelek annak a jelei hogy bejövök neki?

- viccesen megpofoz

-beletúr a hajamba

-mindig nyujtja a kezét,hogy kezet fogjak vele

2016. nov. 3. 15:51
 6/7 anonim válasza:
Szerintem bejössz neki, de mindenképpen beszélned kéne vele, talán az lenne a legjobb, ha még most a szünetben beszélnétek, mert most még nincs a sulis őrület, viszont semmiképpen se neten dumáljatok szerintem, egy ilyen dolgot azért személyesen kéne megbeszélnetek. És szerintem ne aggódj, hogy szétkürtöli, bízz benne, ha összejöttök, úgyis megbeszélhetitek, hogy mennyire akarjátok nyilvánosan felvállalni.
2016. nov. 4. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki. Ha elkürtöli, altasd el, tedd be egy dobozba, és utána küldd el Kolumbiába.
2016. nov. 5. 18:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!