Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjuk el a barátnőmnek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjuk el a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Ez egy elég Sos kérdés. Szóval hárman vagyunk legjobb barátnők, és az egyikünk "halálosan" beleszeretett egy osztálytársunkba. És nagyon durván nyomul, a srác pedig utálja őt. (A srác ikertestvére is a barátnőnk és ő mondta) Együtt keringőznek és a barátnőnk "szerelmet akar vallani élete szerelmének". Nem tudjuk hogy hogyan állíthatnánk le erről holnap estig (a keringőig). Nem akarjuk megbántani, de nagyon gáz amit csinál főleg hogy a srác ki nem állhatja. Ti hogy mondanátok el neki? Vagy csak hagyjuk hogy beégesse magát?

nov. 15. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Van, amit a saját kárán kell megtanulnia. Ha kosarat kap, talán a rózsaszín köd is felszáll majd kicsit nála.
nov. 15. 20:21
 2/9 anonim válasza:
100%
Szerintem hagyjátok bármi lehet még
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Nincs jó döntés.

Kell neki az a pofon szerintem.

Majd megedződik, és legközelebb óvatosabb lesz.

4/9 anonim ***** válasza:
100%
említsétek meg neki de hagyjátok azt csinálni amit akar
nov. 15. 20:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezzel már csak egy baj van amit kifelejtettem. Ez nem az első pasi akire így nyomul, mind vissza pattintották és aztán hónapokig a nyakunkon bőg. És most nekem alakul valami a keringő partneremmel (de köztünk tényleg alakul, és nem csak én látom XD) és nagyon erőlteti, engem is többször is kellemetlen helyzetbe hozott azzal hogy pl neki lökött szándékosan az én keringő páromnak meg őt is cseszteti, és engem is. Már mindenkinek nagyon elege van belőle, de általában nem ilyen csak ha rászáll a rózsaszín köd. Utána van hogy évekig semmi,de sosem tanul a hibáiból
nov. 15. 20:26
 6/9 anonim ***** válasza:
27%
Küldd hozzam a csajszit, engem megszerelmeskedhet, az nekem is tetszene! ;) Visszaszerelmeskedem, ígérem! ;)
nov. 15. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
mondd el neki h gáz amit csinál és nyugodjon le
nov. 15. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Néha kell egy kis őszinteség is, sajnos időnként ez elkerülhetetlen. Az a lényeg, hogy ne full nyersen mondjátok el neki, hanem próbáljátok nyugodtan, kedvesen lebeszélni.
nov. 15. 23:39
 9/9 anonim ***** válasza:
22%
Kussoltassátok el a kis férget
nov. 16. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!