Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg bir? Mit tegyek? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Na van egy srac aki Nekem nagyon bejön ő azt mondja h mar nem harcol ertem meg ilyenek De szerinte meg szep vagyok Es azt irta h nem mondta h amr nem bir Es akk meg bir? Mert nem szoktunk amr beszelni csak nagyon ritkan egy heten max egyszer De ez elott kb par honapja meg szinte minden Nap beszeltunk De azt hiszi h En nem birom ot Es h sose birtam meg h nem is akartam vele jarni sose Es ez nem igaz De ha mondom neki h nem igaz akk nem hiszi el kit tegye?😱 am 17/L2016. nov. 2. 22:48
12/20 A kérdező kommentje:
Rendben😖
2016. nov. 4. 19:47
14/20 A kérdező kommentje:
Ohh köszi :)
2016. nov. 4. 19:54
16/20 A kérdező kommentje:
Azota irt Es azt mondta h azert nem valazsolt mert nem tudta mit mondjo arra :/ nemtom
2016. nov. 5. 23:48
17/20 anonim válasza:
Látod, én mondtam, hogy idő kell neki.Írj rám és folytassuk ott, ha szeretnéd!
18/20 A kérdező kommentje:
Okes irok
2016. nov. 6. 00:03
19/20 A kérdező kommentje:
Beszeltem vele Es azt mondta h nem szertnem velem semmit Es h mar megismerni sem akar azota nem beszelunk..:( ez ugy egy hete történt tennem kene Valamit? :((
2016. nov. 16. 17:02
20/20 anonim válasza:
Sajnos csak azt tudod tenni, hogy ezt elfogadod.Írtál már rám, szerintem ott folytassuk a beszélgetést, mert hamarabb észre veszem.Persze, ha nem gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!