Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
19/f vagyok és idén megismerkedtem az egyetemen egy lánnyal. Tudom, h nincs barátja és nagyon tetszik nekem. Egy koleszban lakunk és sűrűn találkozunk. Most ismertem meg suli kezdéskor. Sokat beszélünk nap mint nap facen is és folyton vissza ír ha írok neki.ha találkozunk mindig mosolyog és tök jókat beszélgetünk. Pár hete pedig egy buliba együtt mentünk el, csak ott voltak a barátnői is.. Nagyon tetszik nekem a lány...de nem tudom, h mondjam el neki. Elhívjam esetleg kávézni vagy moziba? Nem tudom...segítsetek :/2016. nov. 1. 22:24
1/4 anonim válasza:
szerintem egy kávéra való meghívás a legkézenfekvőbb.
ha pozitív eredménye lesz jöhet a mozi, miegymás...
2/4 anonim válasza:
Igen, hívd meg, akár kávé akár süti, mindegyik jó.
3/4 anonim válasza:
Inkább egy kávéra hívd meg. Moziban nem hiszem, hogy jobban megismernétek egymást, mert a filmet nézitek. Hajrá :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Még a héten elhívom egy kávéra :)
2016. nov. 2. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!