Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem? Vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy volt nyaron egy baratom aki romániai soha nem találkoztam vele csak videochatbe láttuk egymást meg fényképeken....es szakitottunk 2honap utan mert mar nem tul sokat beszeltunk neki is sok volt a dolga es nekem is ugy volt h egy ev mulva talalkoznank de ra jott + egy ev egyeb okok miatt... ez is kozre játszott abban h szakitottunk... az az igazság hogy en ot tényleg megszerettem es ez nem hülyeség tenyleg szeretem a mai napig is es o is szeretett...abba maradtunk a fiuval ha jön magyarorszagra talalkozunk es akkor ujra megprobaljuk egyutt de addig ne legyen egyikunknek se senkije meg semmi... de en megszegtem az ígéretetet nekem lett egy baratom szeretem de nem olyan erosen h odaig vagyok erte de valami megis hozza kot... es mar 2 hete folyton azon a romániai fiun jar az agyam nagyon hianyzik de tuti megutalt de bele orulok annyira rossz h nem az enyem.... igazabol nem is tudom mit tegyek... meg fogok orulni de en nagyon szeretem a romániai fiut es ez nem kis tini hülyeség itt valodi erzelmek vannak kerlek adjatok tanácsokat ... nem merek ra irni megismertem h milyen es tudom leszarna h mit irok mert eljátszottam a bizalmat es meg is bantam... mar csak istenben bizhatok ugy erzem h ad meg egy esélyt a boldogsagra2016. okt. 22. 17:46
1/3 anonim válasza:
Legyel azzal, aki boldogga tesz es akibe megbizol, aki miatt nem szenvedsz. Az elet tul rovid ahhoz hogy sokat szenvedj valaki miatt. Tedd fel magadnak a kerdest hogy melyiket szereted jobban, melyik mellett erzed magad teljesnek es boldognak es azzal legyel. Ilyen egyszeru.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen sajnos tudja :(
2016. okt. 22. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!