Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene végig csinálni?
Van egy lány osztálytársam akit szeretek csak nincsenek ötleteim hogy tudnám meghódítani.
Valaki segítene privátban végigcsinálni hogy ő is szeressen?
Mind ketten 14 évesek vagyunk én fiú
Osztálytársat kétszer nehezebb, és kétszer akkora hülyeség mint egy másik csajt meghódítani, és legalább kétszer annyira felesleges is. :D Egyszer voltam ilyen helyzetben mint te, csak gimiben. Ilyenkor még nincs meg az az emberekben főleg nem egy 10 en évesben, hogy tisztelem a másik kapcsolatát.
Jöttek ezek a gyerekes piszkálódások, csak kicsit komolyabban mint pl.: osztály társam valamiért ideges lett a csajra tiszta mónika show :D "azért leszoptad a f**t " :D:D:D ilyen apróságok, de mindennap valami pici. Amikor leszáltak rólunk (mert tettem róla) akkor meg közbe jöttek olyan hülyeségek hogy ami doga neki 5 lett az nekem hogyan lett már egyes ...amúgy a legtöbb esetben így volt :'D ,de hogy én miért vagyok ilyen szerencsétlen stb tehát az ilyen kis pici dolgok totál szétcseszik a kapcsolatot, mert egyre komolyabb kérdéseket vetnek fel..amiknek a többsége egy hatalmas nagy éretlenségből, és hülyeségből következik.
Na valahogy így működik a te korosztályodban is, csak sokkal viccesebb, és drasztikusabb módon :D...ti 14 éves férfiak valahogy azért eltudjátok képzelni mit csinál már egy 14 éves lány, de higgyétek el sokkal komolyabb dolgot mint amit elképzeltek , vagy hisztek (mármint a legtöbb) :D, és hozzájuk éretlenek vagytok hogy kezelni tudjátok őket. Nyilván, ha nem találtál valami közös pontot a te helyzetedre a kommentemben akkor más honnan fúj a szél :D...csak saját tapasztalat.
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!