Ha egyben végig akarom csinálni a kék túrát, akkor biztonságos lehet az erdőben sátorozni?
Figyelt kérdés
egyben akarom majd végig menni nyáron, de erről nagyon nem írnak, hogy lehet így sátorozni, vagy sem. meg nem tudom mennyire biztonságos, nem is az állatoktól félek, hanem az emberektől akik este megtalálhatnak engem az erdőben.2016. jan. 10. 16:30
1/8 anonim válasza:
nyilvánvalóan azok az emberek, akik ki akarnak rabolni, azok mind az erdőben mászkálnak éjszakánként...
2/8 anonim válasza:
Úgy tudom, M.o-n egy helyben 24 óra időtartamra megengedett a vadkemping. A táborhelyet jól kell megválasztani, lehetőleg messze a legközelebbi úttól is. De ahogy fentebb írták, akik rablása szakosodtak, azok nem az erdőket járják.
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
amúgy hogy még nem csináltam ilyet, meg egyedül fogom így azért egy kicsit félelmetes
2016. jan. 11. 16:28
4/8 anonim válasza:
Nem kis vállalkozás lesz egyedül, kívánom hogy végigvidd.
Nagyon jó önismereti program lesz, sokat fogsz tanulni magadról.
6/8 anonim válasza:
1118 km hosszú.
Kérdező: inkább szerintem próbáld meg mindig úgy beosztani a távot, hogyha lehet akkor egy házban legyél elszállásolva. Sokkal egyszerűbb, mint állandóan sátort felállítani, összeszedni aztán, stb. Annyi, hogy hosszabb szervezést igényel előtte. Kivel mennél egyébként?
7/8 A kérdező kommentje:
egyedül szeretnék menni hogy kiszakadjak, így nagyon ez a házas dolog nem tetszik. ha olyan lenne mint a finneknél a menedékházak akkor más lenne a helyzet, de hát ez van
2016. jan. 12. 21:58
8/8 anonim válasza:
Nekem olyan kérdésem lenne akik részt vettek már kék túrákon, hogy vannak-e elcigányosodott települések, amiken az út keresztül visz? Én is tervezem az utat, idén nyár felé, de félek, hogy elcigányosodott telepeken leszedik a táskám, bakancsom, fényképezőm stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!