Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a lányt, de mégse értem a szitut?
Figyelt kérdés
Helló, 16 éves vagyok és szerelmes vagyok egy lányba, közel lakik hozzám, és nagyon sokat beszélünk facebookon, de ugyanúgy élőben és telefonon is. Sok szivet küldünk egymásnak, és 100%ban biztos vagyok benne, hogy tudja, hogy tetszik nekem. De van a kepben mas fiu is aki nagyon nagyon nagyon nyomul ra, de o az ilyen nagymeno csunyanbeszelo, bekepzelt kocsog "fajta" gyerek. Joba van a lannyal de kerdeztem a lanytol, hogy mizu a gyerekkel, nem zavarja, hogy nyomul? Mondta, hogy nem de azért lesz egy határ. Sokszor vagyok depressziós fiu letemre (igen, szegyenlem is magam) amiert nem jon ossze semmi (sosem volt meg baratnom) es meg egy lanyt se tudok megszerezni, olyan gyava vagyok, pedig 3 éve ismerem. Addig eljutottam vele, hogy megkerdeztem egy par hete, hogy lenne-e kedve kimenni kettesbe valahova es igent valaszolt es ket szivet illetve egy puszis matricat tett oda, de a nap vegen nem volt batorsagom elmondani neki, hogy figyelj, többet szeretnék tőled mint szimpla barátság. Ez az egyik, a másik, hogy rohadt féltékeny vagyok, szinte beteges módon, tudom nem lenne szabad, meg nyugtatom magam, hogy pár fiúval tényleg csak barátok és normális de néha banális dolgokon sértődok meg, és ezt tudom magamról, de mégse változtatok magamon. Kiváncsi vagyok a véleményetekre, mostanában eléggé össze vagyok zavarodva, sokszor nem tudom mi legyen, bocsi a hosszú szövegért, üdv2016. okt. 30. 23:35
1/2 anonim válasza:
Ha tényleg szereted és elég jóba is vagytok, mondd el neki. Mert lehet hogy ez a srác nem kell neki, de ha túl soká vársz lehet hogy talál másikat.
2/2 anonim válasza:
Mondd meg neki! Ha nem cselekedsz, lesz
Más valakije. Ne félj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!