Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Annyira szeretem, mit csinalja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretem, mit csinaljak? 😖 14l

Figyelt kérdés
Van egy fiu a suliban, 1-el felettem jar. Szeptember 1-en ahogy meglattam,teljesen oda vagyok erte. De egy idiota vagyok es nem leptem semmit. Egyik baratnomnek elmondtam meg szeptemberben hogy nagyon bejovos a srac, es neki is tetszett. 2-3 hete elkezdett irogatni vele a baratnom, es mar eleg joba vannak.. Mentek is mar el helyekre 1x, penteken lesz a kovi. Ha megyek a baratnommel a folyoson es szembe jon a pasi mindig koszon neki, vagy nehaneha ugy hogy sziasztok.(a baratnom olyan hogy mindig raszall minden pasira ha megtudja h
2016. okt. 26. 16:43
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Hogy az epp tetszik valakinek..) en annyira szeretem azt a fiut, es nem birom elviselni hogy ossze fognak jonni... Annyira szar:((((( viszont ha egyedul setalok vagy mas baratnoimmel akkor viszont állandóan nez es en is ra szoval meg van mindig az 5-10 masodperces szemkontaktus, de nem tudom mit kezdjek magammal, nem tudom elviselni. Mar gondolkoztam hogy csak simán semmi nelkul rairok a fiúra hogy "szeretlek" de nagyon idiota ötlet es szerintem nem is mernem, nem tudom mit csinaljak
2016. okt. 26. 16:45
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez a barátnő nem barátnő.
2016. okt. 26. 16:55
 3/18 anonim válasza:
0%

Szerintem az ijen baratnő nem baratnő....

Ird meg a fiunak hogy szereted.

Bocsi az írásértxd

2016. okt. 26. 17:10
 4/18 anonim ***** válasza:
Először igazi barátnőket keress, aztán srácot.
2016. okt. 26. 17:11
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb baratnom, neha beszelunk amikor nincsenek mások..
2016. okt. 26. 17:12
 6/18 anonim válasza:
Hát egyrészt a barátnőd miért mozdul rá, ha tudja, hogy neked is bejön. Másrészt ebben a korban a srácok elég gyerekek még, szóval ha tapasztaltad már, hogy bejössz neki (pl. szemeztetek valamikor, vagy rádmosolygott párszor), akkor nincs nehéz dolgod a kis zöldfülűvel. Elég ha valami buliban mellé keveredsz tánc közben, aztán hozzá-hozzá érsz. Ha viszonozza, akkor szembe fordulsz vele és meg-meg simítod mondjuk a karját, vállát. Aztán ha látod, hogy totál kész van, a tarkójára rakod az egyik kezed és jöhet a smár. Olyan szerelmes lesz másnapra, mint az állat.
2016. okt. 26. 17:16
 7/18 A kérdező kommentje:
Koszonom #6 majd sulibalon november 25-en:) de az meg olyan soka lesz:(
2016. okt. 26. 17:21
 8/18 anonim ***** válasza:

De aljadek baratnod van..

Irj ra te is a sracra es beszelgess vele, mert ha csak itt panaszkodsz akkor aza kis ribi elhappolja a fiut.

2016. okt. 26. 17:21
 9/18 anonim válasza:
Hát ha olyan soká lesz buli, akkor viszont marad az, hogy ráköszöngetsz a folyosón, miközben mosolyogsz és le nem veszed a szemed róla, amíg el nem mész mellette. Persze nem biztos, hogy kezdeményezni fog (mert még zöldfülű, mint említettem). Abban az esetben, ha mindig visszamosolyog (tehát fogadja a flörtödet), akkor írj fel valami időpontot és helyszínt egy cetlire, aztán nyomd valamikor a kezébe. Legyen ott a telefonszámod is. Email, facebook elérhetőség ne legyen a cetlin, mert telefonon nagyobb merészség kell egy randi lemondásához (ha a barátnőd bekavarna esetleg).
2016. okt. 26. 17:28
 10/18 anonim válasza:
...végülis mit veszíthetsz. Ha nem mosolyog vissza, legalább tudod hányadán álltok.
2016. okt. 26. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!