Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Annyira szeretem, mit csinalja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szeretem, mit csinaljak? 😖 14l

Figyelt kérdés
Van egy fiu a suliban, 1-el felettem jar. Szeptember 1-en ahogy meglattam,teljesen oda vagyok erte. De egy idiota vagyok es nem leptem semmit. Egyik baratnomnek elmondtam meg szeptemberben hogy nagyon bejovos a srac, es neki is tetszett. 2-3 hete elkezdett irogatni vele a baratnom, es mar eleg joba vannak.. Mentek is mar el helyekre 1x, penteken lesz a kovi. Ha megyek a baratnommel a folyoson es szembe jon a pasi mindig koszon neki, vagy nehaneha ugy hogy sziasztok.(a baratnom olyan hogy mindig raszall minden pasira ha megtudja h
2016. okt. 26. 16:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9es olyan csabitasokat tudsz irni :D komolyan ha a kerdezonek lesz ehhez eleg batorsaga akkor tisztelet minden elismeresem :DDD
2016. okt. 26. 17:39
 12/18 anonim válasza:
Pedig ezek csak "basic level" csábítások kezdőknek :D
2016. okt. 26. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Amikor barátnőd nincs ott, kezd el vele beszélgetni. Majd később pedig mondd el neki hogy tetszik
2016. okt. 26. 18:36
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez a barátnő, nem is barátnő. Ha akarsz írj rá te is a fiúra viszont ha a barátnődnek sikerült rámásznia azt a fiú is akarta.
2016. okt. 26. 18:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát mert azt meg én szeretem.
2016. okt. 26. 20:21
 16/18 anonim ***** válasza:
En is szeretem a szilvasbuktat
2016. okt. 26. 20:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Oke en is szeretem xdddd
2016. okt. 26. 21:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Arra nem gondolt senki, hogy hazudd neki, hogy mar másban vagy szerelmes...hátha akkor ég rámegy arra...😂 De egyértelműen írj ra a fiúra vagy valami, ha tényleg olyan fontos..
2016. okt. 28. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!