Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretem vagy nem szeretem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem vagy nem szeretem? (többi lent)

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyok együtt a barátommal, ő a második komoly kapcsolatom. 5 évvel idősebb nálam, de ez egyikünket sem zavarja. Az első hónapot együtt töltöttük, együtt is laktunk, mert egy helyen dolgoztunk (ott is ismerkedtün meg). Azóta havonta egyszer legalább próbálunk találkozni.

Mikor legelőször eljött, olyan érzésem volt, mintha először látnám. Nagyon ijesztő, idegen érzés volt.

Aztán elmúlt kb. 3-4 óra múlva.

Mikor nincs velem, van hogy rettenetesen hiányzik, de van hogy örülök neki hogy egyedül vagyok.

Mikor találkozunk újabban, mindig ez a rossz érzés fog el. Mintha nem akarnék vele lenni. Pedig én úgy érzem, szeretem, de nagyon furcsa az egész.

Gondolkoztam rajta, hogy esetleg az iskola, a sok stressz, vagy esetleg a fogamzásgátlótól a hormonok (amit egy hónaoja szedek) okozzák ezt. Akinek volt hasonló élménye, és megosztaná velem, vagy tudna segíteni, annak rendkívül hálás lennek.

17/L

2016. okt. 29. 06:08
 1/1 anonim válasza:
Hallgas a megerzeseidre! Az nagyon fontoss informaciokat ad!Lehet,hogy ugy erzed csak megjatsza magat.
2016. okt. 29. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!