Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek ennyire kimondani hogy szeretem?
Egy honapja vagyunk együtt a párommal és nagyon szeretem, szerelmes vagyok de nem tudom kimondani egyszerűen, pedig nagyon szeretném. Elég nehez eset vagyok, nehezen nyílok meg és nehezen beszélek az érzéseimről is. Ha valakit szeretek es közel kerül hozzám, képes vagyok inkább elmarni magamtól csak azért hogy nehogy sérüljek a végén. Halálosan szerelmes vagyok, ez a második ilyen szerelem az életemben es nagyon félek hogy elveszitem... Sokszor gondolok arra, hogy nem lesz türelme hozzám, elege lesz abból, hogy ennyire nehéz velem. Próbálok változtatni de nem könnyű. Most legutóbb volt egy mélypontom amikor a karjai közt elsirtam magam emiatt. Nem tudta elképzelni, hogy mi bajom lett hirtelen, és elmondani se voltam képes. Még nem mondta ki ő sem, hogy szeret, de ettől függetlenül érzem.
Tudom, ez mar beteges amit csinalok talán egy szakember is jó lenne...
Nekem több, mint egy evig tartott kimondani! Most mar 6 eve boldogan vagyunk együtt es meg mindig szerelmesek vagyunk.
Szerencsere, baratnöm nem az a fajta lany, akinek annyira fontos, hogy ki legyen mondva, ha kellökeppen ereztetve van, de kisse furcsalta ö is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!