Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem elb. asztam mindent?
volt egy lány aki nekem tetszett(de ő nem figyelt fel rám) egy osztályba jártunk de ő megbukott...
a nyár alatt megváltoztattam magamon mindent hogy hátha most...egyszer oda jött hozzám beszélni hogy mizujs?
Megkérdezte hiányzok-e neki?
És voltam akkor fax hogy nem válaszoltam neki, csak annyit mondtam hogy ''Háth...''
nem értem hogy lehettem ekkora fax...
eddig úgy gondoltam hogy rendben van mert mindig látom iskolában és ez tudta kompenzálni...de iskolát váltott
soha többé nem látom valószínüleg.
utálom magam, hánynom kell magamtól, hogy lehettek ennyire nyomorék?
mikor kapok egy esélyt még akkor is elb.szom.
hogy lehetne ezt elfelejteni?
"Megkérdezte hiányzok-e neki?"
Ő kérdezte meg tőled, hogy te hiányzol e neki?
Legalább megdugtad?:D komolyan nem értem mit bánkódsz egyébként...volt olyan napom , hogy egyszerre 2 csajt is elcsesztem csak azért , mert annyira szar napom volt.
De igazából az ilyeneket nem is bánni kell, mert csak az b**dik el hamar ami alapból "selejt"..ezt apám mondta egyszer :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!