Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti hogy nem érdeklem?
Figyelt kérdés
Beszélek egy lánnyal már egy ideje, de egy ideje lecsökkent a beszélgetéseink mennyisége. Még csütörtökön írtam neki, ő pénteken mondta, hogy bocsi hogy nem válaszolt, de majd este rám ír. Azóta is várom. Most is online van, de nem ír még most sem.
Nekem ebből úgy jött le hogy nem akar velem beszélni így inkább nem pattogok neki, de kicsit attól is félek hogy direkt csinálja és közben röhög magában rajtam...
2016. okt. 30. 14:25
1/1 anonim válasza:
Csak szimplán nem érdekled annyira hogy ősziszünet alatt is veled beszéljen egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!