Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A sztorim eleg bonyolult, de igyekszem erthetoen elmagyarazni. Az ekezetekert bocsanat😕Akkor kezdem az elejerol. Nyar kozepen egy fiu akit mar regota ismertem ramirt, 7eve nem beszeltunk mert kikoltozott a csaladjaval kulfoldre, honapokig beszelgettunk es bejelentette hogy jon haza Magyarorszagra. Jon oda is ahol lakom es szeretne ha talalkoznank. A beszelgeteseink soran mind a kettonkben valami valtozott de egyikunk sem volt biztos a dologban, es nem is mondtuk el egymasnak, hazajott itthon volt 3 napot, mindet egyutt toltottuk. Egy penteki napon bucsuzott mert indultak haza a csaladjaval, nekem rettenetessen rossz volt, 3-4oran keresztul csak sirtam megallas nelkul, anyaek sem tudtak mit csinalni velem, elvittek itthonrol de nem volt jobb 😓Hazaertek kulfoldre es a beszelgetest folytattuk nehany nap mulva bejelentette hogy o szeret, megbeszeltuk igazandibol a dolgot bevalottam hogy en is. Nagyon szerette volna hogy osszejojjunk de en tartottam a tavkapcsolattol, aztan utana csak sodrodtam az arral es osszejottunk. Tervezgettuk a karcsonyunkat hogy hazajon hozzam stb..ez igy mind szep es jo volt. A rossz dolog most jon. 1 honappal ezelott valamiert napokig furcsa volt, 2 napot nem is beszeltunk pedig nem vesztunk ossze. Mikor keszultem volna irni neki, o irt. Aznap szakítottunk, mondta hogy nekem igy sokkal jobb lesz meg a tavkapcsolat ezek szerint megse olyan konnyu de hogy o meg attol fugg nagyon szeret, masnap mikor beszeltunk alig birtam megallni hogy ne mondjam neki hogy szeretlek. O teljesen mas volt, mintha kicsereltek volna, mintha semmi sem tortent volna. Tegnap pedig este kirakott instagramra egy kepet es egy magyar lanyal ott kommentelgettek hogy milyen edes es rengeteg sziv, ma reggel ugyan ezt latom, uj keppel. 1 honapja csak minden egyes ejszaka sirok😭😭😭 nem tudom mi legyen velem. Nem birom ezt az egeszet. A baratsagot tartani szeretne o is en is de ez rettenetesen faj igy nekem😥 es ami a legrosszabb hogy azzal az indokkal szakitottunk hogy tul nagy a tavolsag es hogy neki most az iskolaban is tul nagy a nyomas, es erre egy honap mulva pedig Magyar baratnoje van😭😭😭 en ezt nem birom mostmar😭😭 Elnezest mindenkitol hogy ilyen hosszura sikeredett, a helyesirasi hibakert es az ekezetekert 😞 Koszonom hogy legalabb vegigolvastad 😞😞 Én 15-eves lany, Ő 17-fiu. Es nekem o volt az elso szerelmem 😥😢
2016. okt. 30. 13:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. Nem tudsz vele mit csinálni.

Lehet, hogy tényleg túl sok volt nektek ez a távolság. Fiatal vagy még.

A magyar lány ott él külföldön, vagy itt Magyarországon?

2016. okt. 30. 13:40
 2/13 A kérdező kommentje:
A Magyar lány is itthon él. És épp ez fáj nagyon 😭😭
2016. okt. 30. 13:51
 3/13 A kérdező kommentje:
És en még rettenetesen szeretem 😓
2016. okt. 30. 13:54
 4/13 anonim ***** válasza:

Értem, de ez nem működött köztetek. El kell engedned.

És nem bántásból, de az, hogy veled nem jött össze a távkapcsolat, nem azt jelenti hogy vele sem jöhet össze.

Amúgy meg biztos van valami logikus válasza rá. Kérdezd meg. Ha meg megint azt mondja hogy a távolság az oka, nyugodtan kérdezz rá a másik lányra hogy "Mert ő közelebb van" kérdéssel

2016. okt. 30. 13:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Első szerelem, nehéz, fájdalmas és hosszú időszak vár rád, de lépj túl rajta.Csúnyán elbánhatott veled.
2016. okt. 30. 14:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg őt elfelejteni. Ne nézegesd se az instagramját se a facebookját se semmiét. Lehet az lenne a legjobb ha megszakítanád vele a kapcsolatot. Sokkal könnyebb lenne tovább lépni ráadásul be is csapott téged.
2016. okt. 30. 14:05
 7/13 A kérdező kommentje:
Tudom es megertem es a lany idosebb is nalam es nala is, es nem is az hogy vele nem mukodhet csak maga az ok bant hogy ezt mondta h pont ez miatt es ez 😞
2016. okt. 30. 14:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Sokan mondtak mar hogy a kepeinket es az emlekeinket is toroljem de egyszeruen nem tudom 😭
2016. okt. 30. 14:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Olyan nincs hogy "Nem tudom" olyan vagy hogy "Nem akarom"
2016. okt. 30. 14:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom megtenni mert hianyozna es nem akrom elveszteni a maradek emlekunket sem😭😭
2016. okt. 30. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!