Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Inkább a tanulás, mint a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább a tanulás, mint a lányok. Túl jó a srác, de nem akarom feladni, mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nemrég jött egy új srác a földrajzórámra, kb.9 szabad hely volt az osztályban de mellém ült. Minden órán beszéltünk pár szót. A múlt héten megkérdezte van-e barátom, elkérte a snapchatem és azt is megkérdezte, hogy kivel megyek prom-ra. Ezekből a jelekből úgy gondoltam, bejövök neki, de aztán hangosan arról beszélt a haverjaival hogy a suliból neki senki sem jön be. Róla tudni kell még, hogy nagyon jó tanuló, csak a bátyja van mellette, a szülei elhagyták és online sulit is végez. Tegnap előtt nagyon kiborította az egyik barája óra közben, az egész osztály előtt majdnem kiabálva beszélt arról hogy senkije sincs, és mennyire nehéz az élete, amit a legtöbben megkapnak szó nélkül ő azért keményen dolgozik(telefonja sem volt, múlt héten vette meg) de ennek ellenére minden nap mosolyogva kel és próbálja a legjobbat kihozni magából. Nekem is rossz napom volt, és eléggé rosszul viseltem ezt a kirohanását, nagyrészt saját emlékek miatt ezért az óra további részét a wc-ben sírva töltöttem. Délután ráirtam, hogy minden oké-e, és gondoltam nem érdekel, most őszinte leszek vele. Megmondtam neki hogy nagyon is bejön. Azt válaszolta, hogy ő többször is meg akarta próbálni velem tényleg, de leállította magát, győzött a józan ész. A suli miatt, több évfolyamot csinál egyszerre és még online sulit is. Mondtam neki hogy rendben, megértem. És megkérdeztem, hogy ennek ellenére nem csókolna-e meg egyszer. A válasza:'csak egyszer?' Es mondta hogy persze, megteszi. De megígértette velem, hogy nem jelent semmit. Mondta is hogy másnap hol akarja, és mikor meg ilyenek. Reggel mosolyogva köszönt, de a csók egész nap elmaradt, és ami a legrosszabb, földrajzon átült egy másik asztalhoz(videót néztünk és àllítólag nem hallotta) és rám sem nézett egész óra alatt. Délután megkérdeztem mi volt ez, és azt válaszolta, hogy azt hitte tegnap elküldte az üzenetet, hogy inkább hagyjuk ezt mert ő úgy érzi, ez nekem több lenne egy érzelemmentes csóknál. Nagyon sokszor mondtam neki, hogy nem lenne több és nemhiszem hogy itt ez lenne a baj. Arra gondoltam, hogy itt a saját érzései miatt aggódik inkább. Vagy beszélt valakivel aki lebeszélte róla. De nem szeretném feladni, nagyon megkedveltem és nála jobb embert nem is ismerek. Szerintetek mit kéne tennem? Bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült. 16/L

2016. okt. 29. 22:27
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia! Szerintem egyértelműen be jössz neki, csak lehet tegnap beijedt,és ezért nem csókolt meg. Vagy lehet nem akkorra tervezte. Aztán amit küldött üzenetet délután azt nem tudom mire véljem. :\

Szerintem ne legyél szomorú és ne hidd azt,hogy itt vége. Ha újra suli lesz lehet másképp indul neki a srác és meg tudjátok dumálni a dolgokat. Ne foglalkozz vele és akkor egy idő után rájön mit veszít. :))

Mindenképp írj, hogy alakultak a dolgok. ;)

2016. okt. 30. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!