Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább a tanulás, mint a lányok. Túl jó a srác, de nem akarom feladni, mit tegyek? (többi lent)
Kedves kerdezo! Előszor is sztem nagyon elvezheted h irhatod hogy 16 eves vagy ;) masodszor, a srac egyertelmuen odaig van erted, de fiuk a termeszetuknel fogva ilyenek. Feladni meg se probald! Kockaztass legy bator ;) legyen valami kesz terved, mondjuk csokold meg te random :D vagy válts forditott pszichologiara. De vihetsz neki ajandekokat is xd
Nem.ismersz nala jobb embert? Nagyon fontos lehet neked, akkor csak legy onmagad es o is onmaga lesz es minden meg fog oldodni, de biztosan lesznek nalam jobb tanaccsal rendelkezok is, de baratkozz vele, logj vele sokat
Szurkolok, ha tanacs kene irj privatban :D
15/l
Fú, jó hosszú. Ha tényleg annyira jó srác és annyira bejön neked akkor várj vele suli végéig, mire befejezi.
Ellenkező esetben hagyd csak.
#1 a csók hirtelen ötlet volt, amikor mindketten szarul voltunk és nemigazán törődtem a következményekkel csak azt akartam hogy megcsókoljon. Akkor úgy gondoltam tényleg menne érzelem nélkül és ezzel le tudnám zárni. Azóta sokat gondolkoztam és rájöttem hogy ez több ennél.
#2-imádom az optimizmust, remélem igazad lesz és minden megoldódik. Próbálom vele a barátságunkat megtartani,és lehet hogy majd kialakul valami több. Nagyon remélem. :* ha meg nem, akkor simán lekapom egyszer :D hátha rájön hogy annyira nem is lenne rossz ez.
#3 suli végén a srác költözni akar, ezért mindenképp addig kène amíg suli van :(
2.Vagyok
Ha lekapod szuper bator lehetsz ;)egyik baratnom megcsinalta, azota is peldakepem :D :D ha kell jo terv csak keress meg haha
Na figyi. Én is árva vagyok így talán hasznod lesz ebből.
Engem anyu hagyott el, apuval nevelkedtem egy darabig de ő meghalt fiatalkoromban.
A nagyszülők meg tudod, istenem az nem olyan ahogy egy bátyó sem.
Ha árva fiúd van az rendkívül szép dolog, én is sokra vittem. A tanulás amolyan lelki pótlék, vágy bozonyítani h érek vmit.
Persze nem minden árvánál de ha tényleg olyan szorgalmas mint leírtad akkor hajrá.
Engem a zsidó haverom segített, befogadtak és segít mai napig ha meló kell.
De o teljesen ilyen, van egy oldal peldaul: filmzene.net
olvassuk mind a ketten es mondtam neki h milyen jo lenne ha a Vox kiirna az oldal nevet a magazinban amelle a kis szam melle amit a filmzenek kapnak. Rettento boldog voltam.
Elintezte, ezt azert mondom mert ha segitessz ezen a fiun es megerted h ez egy nagyon bonyolult vilag amiben O el akkor idovel elnyered majd a bizalmat s ez egy eletre szolo kapcsolat is lehet.
Nekem viszont a nokkel valo kapcsolatom teljesen mashogy alakult, sztem sose leszek kepes elkotelezodni es rettentoen fajdalmas ez. S azt is tudom mennyire bunos gyerek vagyok emiatt, h norol nore megyek persze ugyelve h ne legyen olyan ezek kozt aki tobbrd vagyik-foleg h egy zsido haver mellett a Biblia eleg gyakran asztalra kerul csak mint utmutato az elethez, nem velezlenul sikeresek ezt megtanultam melletuk. A legjobb dolog volt eletemben h. megismertem, mert segitett akkor is amikor mar senki.
Pedig vele is tortent annyi minden..nem is ide valo.
Szeresd es legy vele turelmes, ugy elnyered a bizalmat!!!
A haditervex sztem legyen vmi hasonló: segíts neki a tanulásban, próbálj te is jól tanulni, egy kicsit jobban azért csak tudsz.
Ha érzi h mellette vagy akkor kialakul majd, ne éreztesd vele h kizártad vagy feladtad mert az végzetes lehet.
Még azt hozzáteszem hogyha elolvas néhány könyvet a témàban mint mondjuk az említett baràtom által ajánlott Árvàk vonatát vagy néhány filmet mint mondjuk Az árvák hercegét jobb rálátásod lesz a dolgokra.
Az anyagi dala viszont a legbonyolultabb, ezzel neked kell tudnod h. állsz de majd ráérzel erre is, viszont ez elég gyakori téma lesz, mire spórol éppen és mire nem.
Persze nekem ez a barátom sokat segített dolgos gyerek jó kapcsolatokkal.
Aztán amikor 19 évesen elmentünk mert meg akarta nézni h. élnek azok az árvák akiknek senki hozzátartózójuk vagy nevelőlyük nincs s én elkísértem egy élezre való dologban volt részem.
Elmentünk és ő könnyekig hatódott azon h. a gyereknek jóformán semmilyük nincs és mindössze 2-3 limlom játékuk van.
Ez után egy Mekiben ültünk zuhogó esőben s ő dühöngeni kezdett h hol is van a sok adomány meg egyebek.
A következő napokat játékboltokban töltöttük, kb; az összes LEGO-t elvittük több pesti üzletből.
S utána névtelenül adtuk le a cuccokat mert képtelen lett volna látni a gyerekeket akik bizonyára soha hasonlót nem kaptak, látni rajtuk a földöntúli örömöt.
Mert tudta h ez mind semmi, százmilliók árvák ezen a világon háború és szegénység meg más okokból és soha se tudjuk ezt már rendbehozni.
El van ez cseszve ahogy ő mondta.
Ezt amúgy nem is tudom miért mesélem el de sose felejtem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!