Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem?
Van egy srac aki 18 eves es egy suliba járunk.en most vagyok elsős tehat 15 eves.mar ev eleje ota beszélgetünk kosarazás közben ismertük meg egymast egyik este.neki eloszor barátnőm tetszett de neki barátja van.aztán mi egyre tobbet beszélgettünk,fuzogetett.aztan egyik este lehivott akkor is beszélgettünk, sétáltunk aztán megálltunk egy korlatnal es folyamatosan próbált lesmarolni de nem hagytam neki.mondtam hogy én meg ezt nem szeretnem.de folyamatosan próbálkozott es azt mondogatta hogy annyira szeretné.vegul egy apró csokot sikerult kiharcolnia amit vegul megbántam.mert nem ereztem azokat a bizonyos pillangókat a gyomromban.nem lettem tole boldog.azt mondtam neki ha igazan szeretne akkor var ra.
Másnap ismet lehivott es aztmondta hogy bizonyitani szeretne nekem.de közben odajött par kozos barátunk es nem tudtunk kettesben maradni.onnanstol kezdve szinte teljesen leszart hozzam se szolt vegig azzal a lánnyal dumált aki eloszor bejott neki.ugye ettol teljesen elment a kedvem mindentől vegig csendben voltam.
Utana egyik baratommal bementünk a klub szobaba (kolisok vagyunk)ahol ott volt o is es csocsoztak.mi leültünk az egyik kanapéra es beszélgettünk közben meg tortent par dolog amitol teljesen rossz hangulatba kerultem,földhöz vágtam a telefonomat is.nem jott oda.kimentunk nem birtam tovabb ott lenni.annyi volt hogy este ramirt hogy minden rendben van e mert latta hogy valami gaz van?!mondtam hogy semmi baj nincs es Ennyi volt a beszélgetésünk.
Másnap sírtam az iskolában (nem miatta),látta odajött mondott par szot de igazabol látszott rajta hogy leszar.es ebben az a vicc hogy ha a masik lánynak mar csak rossz kedve van baromi sokat beszélget es törődik vele.nagyon rossz mert azt erzem,hogy kihasznál es jatszik velem,mert tudja hogy kedvelem.hogy ohh kipróbálom ezt a lányt aztán mehet amerre akar.es ezt utalom a legjobban.hagynom kene igaz?
Szerintem hagyd... Ha csak lesmárolni kellettél neki és ezt nem kapta meg, már megy is tovább? Nem éri meg... (szerintem jól tetted, hogy nem engedtél neki)
Még lehet, hogy fájni fog egy ideig ez az egész de majd találsz egy remdes fiút ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!