Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem lefeküdtem egy barátommal. Mit tegyek?
3 hete lett vége egy elég komoly kapcsolatomnak, ahol kihűlt a szerelem de még nem teljesen tudtam túltenni magam rajta. Múlt hétvégén kirándulni voltunk egy másik osztállyal ahol volt egy fiú akit régebb ismerek s az utóbbi pár hétben többet is beszéltünk. Ott kicsit ittunk, ő akart kavarni valaki mással aki nem akart vele. Elkezdtünk beszélgetni, elmondta, hogy nem akar egyáltalán senkivel komoly kapcsolatot és aztán megcsokolt. Megbeszéltük hogy csak kavarunk. Aztán végül bementünk a szobába, volt ott elég sok minden, de akarhogyis nagyon jó volt, végig bizonytalan voltam és ezt mondtam neki is és amikor le akarta húzni a bugyimat leállítottam. Megértette de még nem igazán akart elengedni és mikor még egyszer megcsókoltam kifele menet, elég röviden megkérdezte, hogy csak ennyi? Visszamentunk bulizni de ott nem engedte már hogy mrgcsókoljam, majd amikor mentünk aludni egy ágyban kötöttünk ki és ott még egy ideig csokoloztunk s ez az de nem engedtem hogy a bugyimba nyúljon. Másnap mikor megebredtunk csak felállt s elment. Egésznap kerülte a pillantásomat és nem szólt hozzám pedig előtte többször is odajött hozzám. Aztán mikor megkérdeztem tőle hogy akkor mi is a helyzet az mondta "ezt el kell engedni szerintem" és megölelt.
Azóta nem találkoztunk nem beszéltünk mert a sulinak a két végében van az osztályunk de én még mindig úgy érzem valamit elrontottam. És azt hiszem tetszik is nekem...
Hát te csak arra kellettél volna neki, mint az is, akivel előtted meg utánad kavart. Ha re az ilyen srácokat tartod értékesnek, akik csak megdugni akarnak, akkor sokra ne számíts a jövőben.
Szerintem nem ciki, hogy 15-16 évesen csak egy sráccal feküdtél le, sőt szerintem az ciki, akin Ennyi idősen már végigment a fél osztály.
22L
Azt a felét tartom értékesnek amelyiket ez előtt ismertem. Törődött velem és ha látta, hogy szomorú vagyok mindig próbált segíteni.
Nem úgy értettem, hogy 16 évesen bárkivel is lefeküdni. Hanem csak flörtölni meg csókolózni. Aztán meg simán egy jó emlékként gondolni rá.
Azért nem engedte mások előtt, mert szégyell és/vagy nem akarja, hogy a másik csaj megtudja, mert még be fog nála próbálkozni.
Miért kérdezted meg, hogy mi a helyzet, hiszen megbeszéltétek, hogy csak kavartok.
És igen, ő csak meg akart du..ni, ne láss bele semmi komolyabbat, mert koppanni fogsz.
8: ő azt mondta előtte, hogy fél attól hogy másnap én többet akarjak és nem akar megbántani.
9: ezelőtt mások előtt az ölébe vett és úgy csokoloztunk és a másik lány is ott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!