Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lordword kérdése:
A barátnőmel elég rosszba vagyunk többi lent?
Figyelt kérdés
én 18F ő 17L Kezdem az elejéről. távkapcsolattba vagyunk kb 2 éve és 3éve vagyunk együtt 3év és 20 nap. ha pontosítanom kéne. haveonta egyszer találkozunk. de néha többször is. tök jól megvoltunk. de mikor ki ment Amerikába az apjához 1 honnapot eléggé rossz lett a kapcsolatunk. el távolodott. az a helyzet hogy mostanába facebookon vissza se ír. nem hívhatom telon se. azt mondta nem akar velem foglalkozni :/ én nekem meg nagyon hiányzik. nagyon szerettem mindennél jobban el mondom neki de nem érdekli. bármit csinálok. bármit teszek körülbelül le nem érdeklem. napi szinten feljön 3szor így 5 perce. jól esik hogy néha gondol rám. de szerintem egy oldalú már a kapcsolat. nem érdeklem se semmi. és már 3 honnapja majdnem minden nap sírok. most találkoztunk 2 hete nagyon jó volt újra belé szerettem :/ sokkal jobban szerettem mint valaha. az eleje jó volt fent volt... meg minden. most 1 hete megint el kezdte azt mondja nem akar velem foglalkozni meg hogy nem szeret ilyeneket vág a fejemhez. ma össze vesztünk. és azt mondta hogy nem kell őt szeretni. aki ő akar ő nem szereti szoval mást szeret. és ő nem akar vele járni ma mondta és le ment facebookrol azóta se írt nagyon fájt és ezt is sírva írom hátha valaki tud nekem segiteni mit tegyek. mert nagyon szeretem és hiába probálozom hiába csinálok bármit nem érdeklem. azt hidegen hadja hogy élek. hogy szerettem. és nagyon fáj 3 éve vagyunk együtt és nem ér neki semmitsem az és szeretettem. voltak nekem is hibáim. de sose szándékosan akartam megbántani. én sose akartam látni őt szenvedni mindig megalázkodtam nagyon szeretem tényleg. de hogy ő más után fut ez most nagyon fájt körülbelül össze törtem. nem tudom már az öngyilkosság keringet én nem tudnék mást szeretni. ennyire sose tudnék senkit. :/ nagyon hiányzik a régi lány aki volt. aki szerettet. aki foglalkozott velem. depresszióba vagyok lassan 3 honnapja és nem segit ki jönni belőle. de nem is akar hidegen hagyja ha írok neki bárhogy bármilyen képen el mondok neki hogy szeretem nem érdekli. és nagyon fáj amit tesz velem. van egy pasi fiuja is velem találkozott volna multkor de le mondta ő miatta :/ nem tudom mit csináljak valami ötlet? és komoly válaszokat szeretnék. előre is köszönöm a válaszokat.!2016. okt. 28. 17:16
11/13 anonim 

válasza:

Ha meg ír, csináld azt amit ő. Mondd, hogy most nem akarsz vele foglalkozni, vagy meg se nézd.
13/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm <3 egyébként. Csak a szextudna felviditani. Nem tudom hogy tudod e de az első szerelem egy pasinak nagyon fontos és nem fog ugy szetetni zöbbet senkit :/ remélem jön majd egy aranyos érzéki lány aki szeretni fog :/ a szex fobiámal meg mit kezdjek? Mert kb egy érzéki szexre vágynék csak az a helyzet hogy egy kis faluba vagyok és mindenki fekete börü nincs bajom velük de nem szeretnék olyannal le feküdni nem tudom miért. Se ismeretségem se haverok full egyedül vagyok :/ a család is egy nagy..... törödés 0 kurvihoz meg nem megyek. És hàt valamilyen szinten kell a szex hogy jobban legyek. Az egy ki kapcsoldoás.. azt mondtad hagyam a sirást megprobálom de nagyon nehéz :/ valamit tudsz tanácsolni? Semmivel nem tudom lekötni magam szerintem msx csak azzal :/
2016. okt. 28. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!