Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lordword kérdése:
A barátnőmel elég rosszba vagyunk többi lent?
Figyelt kérdés
én 18F ő 17L Kezdem az elejéről. távkapcsolattba vagyunk kb 2 éve és 3éve vagyunk együtt 3év és 20 nap. ha pontosítanom kéne. haveonta egyszer találkozunk. de néha többször is. tök jól megvoltunk. de mikor ki ment Amerikába az apjához 1 honnapot eléggé rossz lett a kapcsolatunk. el távolodott. az a helyzet hogy mostanába facebookon vissza se ír. nem hívhatom telon se. azt mondta nem akar velem foglalkozni :/ én nekem meg nagyon hiányzik. nagyon szerettem mindennél jobban el mondom neki de nem érdekli. bármit csinálok. bármit teszek körülbelül le nem érdeklem. napi szinten feljön 3szor így 5 perce. jól esik hogy néha gondol rám. de szerintem egy oldalú már a kapcsolat. nem érdeklem se semmi. és már 3 honnapja majdnem minden nap sírok. most találkoztunk 2 hete nagyon jó volt újra belé szerettem :/ sokkal jobban szerettem mint valaha. az eleje jó volt fent volt... meg minden. most 1 hete megint el kezdte azt mondja nem akar velem foglalkozni meg hogy nem szeret ilyeneket vág a fejemhez. ma össze vesztünk. és azt mondta hogy nem kell őt szeretni. aki ő akar ő nem szereti szoval mást szeret. és ő nem akar vele járni ma mondta és le ment facebookrol azóta se írt nagyon fájt és ezt is sírva írom hátha valaki tud nekem segiteni mit tegyek. mert nagyon szeretem és hiába probálozom hiába csinálok bármit nem érdeklem. azt hidegen hadja hogy élek. hogy szerettem. és nagyon fáj 3 éve vagyunk együtt és nem ér neki semmitsem az és szeretettem. voltak nekem is hibáim. de sose szándékosan akartam megbántani. én sose akartam látni őt szenvedni mindig megalázkodtam nagyon szeretem tényleg. de hogy ő más után fut ez most nagyon fájt körülbelül össze törtem. nem tudom már az öngyilkosság keringet én nem tudnék mást szeretni. ennyire sose tudnék senkit. :/ nagyon hiányzik a régi lány aki volt. aki szerettet. aki foglalkozott velem. depresszióba vagyok lassan 3 honnapja és nem segit ki jönni belőle. de nem is akar hidegen hagyja ha írok neki bárhogy bármilyen képen el mondok neki hogy szeretem nem érdekli. és nagyon fáj amit tesz velem. van egy pasi fiuja is velem találkozott volna multkor de le mondta ő miatta :/ nem tudom mit csináljak valami ötlet? és komoly válaszokat szeretnék. előre is köszönöm a válaszokat.!2016. okt. 28. 17:16
1/13 anonim 

válasza:

A legfájdalmasabb, de legjobb döntés ha elengeded őt, visszaemlékszel a szépre és harag nélkül minden jót kívánsz neki. Ennek a kapcsolatnak nagy valószínűséggel vége, szóval kénytelen leszel tovább lépni. Nem egyszerű, nekem másfél hónap alatt nem sikerült, de legalább már nem vagyok a padlón. Kitartás és legyél erős! :)
2/13 A kérdező kommentje:
értem :/ de nagyon fáj hidd el vele terveztem a jövőt a lányunk nevét mindent :'(
2016. okt. 28. 17:56
3/13 A kérdező kommentje:
Valaki tudd még valamit mondani? Az a baj hogy nem akarok néküle élni :/ öngyilkkoságg jobb lenne? Már nem hiszem el..
2016. okt. 28. 18:27
5/13 A kérdező kommentje:
Valahogyan nem tudom vissza szerezni? :/ nagyon nem akarom hogy el menjen :/ mondjatok valamit létszies. Az idegtől nem látok már meg a könytöl se :/
2016. okt. 28. 18:53
6/13 anonim 

válasza:

Igazából, ha átgondolod, ő már nem a barátnőd, burkoltan szakított veled, és le akar rázni. Figyelj néhány dolgot, amit éppen te írtál le: "azt mondja már nem szeret", "mást szeret, aki nem viszonozza neki", "azt mondja nem akar velem foglalkozni". Hagyd a p*csába ezt a lányt, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Ahogy előttem is írta: engedd el, és csak a szép időket tartsd meg a múltból, aztán koncentrálj a jövőre. Tanulj többet, mint eddig, vagy sportolj, keress sorozatokat, olvass könyvet, mit tudom én, amit szeretsz, határolódj el, ne beszélj vele, ne lásd a fotóit közösségi oldalakon, de semmiképpen se öld meg magad. Fájni fog elengedni, de jobban és több ideig fog fájni, ha tovább gyötröd magad. Gondolj arra, hogy van még időd az egész életedre, majd közben megjön a megfelelő társ, nem ő volt az, így történt, attól még van tovább.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Ez most segitett. Ahj megprobálom le zárni. De az a baj töbször is csinálta ezt. Én le zártam. És mikor már alig sirtam újra rám írt hogy hiányzom neki. De nem változott. A figyelem el terelés max a szex. De nem vagyok mosg olyan álapotba hogy valakivel is ismerkedjek és nem is találnék ideálisat :/ akkor se feküdtem le senkivel de tuti jobb lett volna. Most is írni fog tudom.. :/ ezzel mit csináljak.?
2016. okt. 28. 19:03
8/13 anonim 

válasza:

Aludj egyet, tereld el a gondolataidat... Sajnálom, hogy ilyen szomorú vagy, de meg kell nyugodnod, ne sírj már :( Csak írd meg neki, hogy jobb lenne inkább hagyni a dolgot, ha megnézi, megnézi, ha nem, akkor feleslegesen bántod magadat ezekkel a gondolatokkal. Neki is jobb lesz nélküled, neked pedig mindenképpen jobb lesz nélküle, ki tudja, mennyire szomorítana még el, ha most nem vetsz ennek véget. Mint az előbb is írtam, nem érdemli meg, hogy ennyire a padlón legyél, nyugodj meg.
9/13 anonim 

válasza:

Ismétlem önmagamat: Hagyd a p*csába. Ő az, aki neked okoz fájdalmat, nem pedig fordítva. Nem vagy a kutyája, hogy ugráltasson, ő csak fusson azután a szekér után, ami nem veszi fel, közben meg ne kössön téged egy póznához. Nem is kell ismerkedned, ha nem állsz rá készen, ne erőltesd.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Lany vagy fiu vagy és korod?
2016. okt. 28. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!