Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan tudassam meg a lánnyal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam meg a lánnyal hogy nem akkoarok rosszba lenni vele?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik nekem és mostanában elég gyakran veszekszünk az én hülyeségem miatt.Nem szokot rám haragudni és mindig kedves velem (máig a napig bánom hogy az én hülyeségem miatt veszünk össze)Nem akarok vele rosszba lenni mert szeretem és csak neki akarok jót és még az én életemet is oda adnám neki csak azért hogy ő ne haragudjon és boldog legyen.😢😢😢😢

2015. nov. 7. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
nagyon súlyos amiatt veszekedtek?
2015. nov. 7. 12:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném.Még beszélnibse merek vele mert félek hogy megint veszekednénk.
2015. nov. 7. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
irj ra es mond h hallgasson meg aztan mond neki h nagyon szarul erzed magad es bocsanatot kersz es mond neki h nagyon nem akarsz vele veszekedni
2015. nov. 9. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:
kérdezd meg ezt az akkoarok törzstől
2015. nov. 9. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!