Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vagy? Többi lent
Van egy fiúbarátom, aki eddig nem volt potenciális jelölt. Csak az elmúlt hetekben olyan fura számomra. Például volt, hogy zavarban volt és még mondta is, hogy miattam van és becézgetett(Bár én akkor még ezt poénnak vettem.) Ha mással beszélgetek odajön. Sokat ér hozzám a vállamhoz, a kezemhez.Vállamra hajtja a fejét. Haveri körrel elmentünk bulizni, és engem támogatott végig. Belém karolt, csak engem hívott meg egy üdítőre. Összeölelkeztünk, és megsimogatta a hátam, derekam és a fejét a fejemnek döntötte. Sokszor mosolyog rám, segít. Van, hogy perverz dolgokat is mond. Ma is megdicsérte a hajam. Volt, hogy azt mondta, hogy ő sehol nincs hozzám képest. És hogy olyan cuki és aranyos vagyok. De sosem vagyunk kettesben. Ha hívom, mindig valamivel lemondja.(Lehet, hogy tényleg nem alkalmas neki vagy az a gond, hogy nem rendes randi meghívás.)Fbn csak a legfontosabbakat beszéljük meg. De amúgy mosolyog, örül nekem, jól érezzük magunkat. Sokszor olyan közel jön, hogy zavarba jövök. Nem tudom eldönteni.
Köszönöm a válaszokat
17L

Mióta ismered? Hány évesek vagytok?
Ohh szerintem tetszel neki! ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!