Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet? Bejöhetek neki?
Én is és a srác is 15 évesek vagyunk. Egy osztályba járunk, de ő a másik felében van az osztálynak (ő angolon, én németen -> ezért csak 3 órán találkozunk meg maximum szünetekben)
Nagyon figyelmes. Mindig megkínál mindenből. Mondja, hogy milyen jól nézek ki. Csak engem szokott elhívni szünetekben beszélgetni. Sok mindent elmond. Talán olyan szeptember 2. hetében szakított a barátnője vele és teljesen maga alatt volt. Mindenkinek elmondta, de előttem nagyon erősnek akart tűnni... De mikor látta, hogy nem hiszem el hogy minden rendben van akkor elmondta, hogy mi van. És azóta még inkább figyel rám. Egy időben van edzésünk és mindig a végén jön köszön, mert ő előbb végez mint én. De mindig mondja, hogy akkor is, hogy jó volt nézni ahogy edzek...
Szerintetek?
köszi a válaszokat
és kiderült, hogy bejövök neki. a haverja mondta el nekem. csak ebbe az a ciki, hogy a csaj aki szakított vele jó barátnőm... és olyan rossz embernek érzem magam ezek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!