Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ennyire tapintatlan? 17/L
Beszéltem egy sráccal akivel osztálytársak vagyunk, hogy mennyi kapcsolatom volt, mire mondom, hogy csak egy, de az sem tartott 1,5 hétnél tovább, nem ő volt az igazi.
Ő pedig elkezdett nagyzolni, hogy ez mennyire béna, neki már több kapcsolata volt, azt is felajánlotta, hogy lehetne nekem ő az első, jobb ha tapasztaltabb emberrel csinálja, mintha összeszedném valakit, aki soha életében még csak ki sem próbálta.
Másnap odajött hozzám és mondta, hogy az ajánlata még mindig áll, de momentán "nem csak az áll", mondom hagyjon békén, nem vagyok rá kíváncsi. Erre erőszakoskodott velem, elkezdett fogdosni, hogy ne legyek ennyire álszent, biztos, hogy kellek neki, mire fenhangon közöltem vele, hogy erre semmi szükségem és ha még egyszer ilyet csinál, akkor szólok erről valakinek.
Még sosem találkoztam olyan emberrel aki ennyire gusztustalanul viselkedett volna velem.. Amúgy sem mennék bele, ha kell akkor még 50x elhajtom, de nem akarom hogy még jobban rám szálljon és rosszabb is történhet.
Bevallom, régebben tetszett a srác és szerintem ezt ő is tudta, ezért csinálta ezt. Ezek után igencsak kiábrándultam belőle.. Nem kicsit le is döbbentem ettől az egésztől, mert nem gondoltam volna, hogy ő idáig elmegy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!