Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mi a helyzet?
A történet ott kezdődik hogy az egyik barátnőm az én telefonomat használva ki kérte egy nekem ismeretlen sráctól ,hogy mit is gondol róla.Az eset óta a sráccal napi szinten beszélünk több órán keresztül már lassan két hónapja ,és a barátnőm ezt nem igazán nézi jó szemmel .Mert hogy milyen dolog az hogy velem többet beszél a sráb mint vele,pedig én mindig mondom neki hogy mi ketten csak barátok vagyunk ,avagy "dumcsi társak" de ő ezt nem érti meg.De az igazat megvallva nem is tudom ,mostanában elég sokat lecukiz,learanyosoz,hogy ő bír illetve imád engem.Én ebbe csak szimpla barátságot látok semmi többet ,de a többi barátom és a lány is akinek bejön a srác is az azt mondja hogy ez már több mint barátság jóval ,és hogy azonnal szakítsam meg vele a kapcsolatot ,és kerüljem ahogy csak tudom...Én meg próbálom velük megértetni hogy ez csak szimpla baráti viszony ,de még így is teljesen összezavarodtam...szerintetek?
15/L

A helyzet a következő (javíts ki ha rosszul értem):
A barátnőd szerelmes a srácba
Neked bejön a srác
A srácnak bejössz te
Akkor egyszerűen annyi, hogy döntsd el ki fontosabb.

tudom jól,hogy ki kéne puhatolózni ezt hogy akkor most mi is van,meg is beszéltük hogy vasárnap vagy jövőhéten elmegyünk beszélgetni,hogy megkérdezhessem mit is érez valójában ,szimpla baráti szeretetet vagy annál jóval többet.
Különben már egy barátnőmet(osztálytárs,és már 1 éve már hogy ismeri a srácot),és még így is azt mondta hogy nem tudja ő se.
És igen,tetszik nekem a srác,de annyit nem ér meg hogy ezért eldobjak egy barátságot ,ez az egyik.A másik meg az hogy nekem nem való kapcsolat ,és nem is szeretnék attól függetlenül hogy tetszik-e valaki vagy sem .

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!