Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte majdnem minden 18 év alatti csókolózott már? 19F
Én nem csókolóztam még, nagyon konzervatív vagyok. Csak olyannal vagyok hajlandó csókolózni akivel komoly a kapcsolatom illetve vagyonosak vagyunk átlag feletti pazarló életet élünk, ezért, csak olyannal csókolóznék aki hasonló szinten van ,mint mi. Valamint, nem tudnék olyannal se csókolózni aki más politikai társuláshoz tatozik, valamint nem szívesen járnék olyannal se aki nem becsüli meg a munkát, lenézi az embereket. Ja és a másik előtti ne legyen sok pasija. Na ezek után ,ha meg vannak akkor lehet kapcsolat, de én nekem valamit a szüleimnek is fontos ez.
Bocs a szóismétlését eléggé fáradt vagyok.
Csak látom ,hogy 14 évesen már barátja van, meg a többi , mások nem ennyire aggályosak, meg van olyan aki 16 évesen szexel. Én még azt is kivel barátkozok, igaz egy barátom sincs , nem jártam sehová, pedig több sráccal jóba lehettem volna, de úgy voltam vagyok vele fölösleges ez nekem. Most se beszélek kb egy korombelivel se, max esetleg neten. Meg a másik, többi 16-17 éves miért nem gondol a szerelmen kívül másra is, összeillünk , szüleink mások mit szólnak hozzá?
A valódi kérdésed az, hogy te miért nem csókolóztál, stb. Finoman fogalmazva azért mert egy sznob paraszt vagy.Mit szólnak anyukámék, etc.?Szerelem?Tudod te egyáltalán mi az?Érdekből jönnél össze valakiért, nem szerelemből.Mit tudsz te a nőkről?Semmit.Azért mert valakinek kevesebb pénze van, nem sz@r ember.Leereszkedhetnél a magas lóról!Mert kevesebb a pénze, nem törvényszerű, hogy mást kihasznál.Sőt!Elárulom, hogy két gazdag közt több anyagi vita lehet, a hatalom miatt és mert mind a kettő többet akar.Legyen gazdag, politikailag olyan beállítású mint te, és a többi.Akkor költözz Indiába!Ott még valamilyen szinten, ha hivatalosan nem is, de még meg van a kasztrendszer.Ott majd találsz olyant aki a kritériumaidnak megfelel, de szeretni nem fogod.Tud te egyáltalán mi az a lélek, mi az az érzelem?Ember, ez itt nem a középkor!
Üdv a XXI. században!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!